Hertz HCP 4DK (2000W) – četvorokanalno pojačalo

43.990,00 RSD sa PDV-om

Hertz HCP 4DK 2000W – četvorokanalno auto pojačalo
Tehnička dokumentacija OVDE

Šifra proizvoda: hcp4dk Kategorija: Oznaka:

Opis

Novi Hertz HCP 4DK ima najnoviju generaciju stabilnog izlaznog stepena D-klase od 2 ohma koji dostiže impresivnu maksimalnu snagu od 2000 W sa odličnim odnosom signala/šuma od 105 dB. Izuzetno raznovrstan, kompletan u svojim funkcijama, opremljen ulazima za zvučnike i RCA-In za rad sa svim glavnim jedinicama, dizajniran je da radi i u mono (režim koji se bira), za trokanalni sistem sa pomoćnim i prednjim, ili moćan dvokanalni sistem. Sva Hertz Compact Power pojačala su sastavljena od visokokvalitetnih komponenti i poseduju kompletan i zaobilazni sistem skretnica. Sistem disipacije je optimizovan tako što se toplota prenosi na hladnjak, a zatim raspršuje kroz bočne strane pojačala.

 

Karakteristike Hertz HCP 4DK pojačala :

Broj kanala : 4
Izlazna snaga (RMS)@ 14.4V :
150W * 4 (4 ohm)
250W * 4 (2 ohm)
150W * 2 (4 ohm) + 520W * 1 (4 ohm)
250W * 2 (2 ohm) + 520W * 1 (4 ohm)
520W * 2 (4 ohm)
Distorzija – THD (100 Hz@4 ohm) : 0.03%
Damping faktor (100 Hz@4 ohm) : 200
Dimenzije / mm : 315 x 190 x 50

 

Hertz je 1998. godine osnovao tim italijanskih 12 voltnih stručnjaka za industriju sa specifičnom misijom na umu: da donese pravi doživljaj zvuka u živote fanova.  Od samog početka, strast prema pokretnom zvuku je bila osnovna pokretačka snaga vodeći Hertz dizajnerskog centra, koji se nalazi u Italiji, da pobedi u beskrajnom izazovu inovacija koristeći najnaprednije tehnologije. Svaki novi projekat počinje od potreba entuzijasta i razvijen je da ih poveže direktno sa jedinstvenim životnim stilom posvećen uživanja i slušanja u pokretu:
The Hertz Sound Experience

Zvaničan sajt Hertz proizvoda

Dodatne informacije

Brend auto pojačala

Hertz

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Hertz HCP 4DK (2000W) – četvorokanalno pojačalo“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

GRT Group d.o.o.

Maksimalno koristisve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni.

Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.

Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluge, bez prethodne najave na sajtu.