Vibrofiltr izolacija za kristalno jasan zvuk i Volkswagen Golf lll gepek sa vrhunskom audio opremom

Kristalno jasan zvuk – Vibrofiltr

Sanjaš o savršenom zvuku tvoje omiljene muzike u kolima ili se spremaš za takmičenje auto-zvuka gde „razbijaš“ konkurenciju zvučnim talasima? Onda su Vibrofiltr damping izolacioni materijali upravo ono što ti treba!

Zašto je potrebno imati jasan zvuk?

Ako si zauzet poslom i radiš non-stop, a ono malo slobodnog vremena za omiljenu knjigu ili seriju, provedeš u vožnji, to može biti prilično frustrirajuće. Ipak, ko kaže da to vreme ne možeš iskoristiti pametno? Poslušaj  audio knjigu, podkast, lekcije stranog jezika – bilo šta za dodatni uspeh i rad na sebi. Samo ne zaboravi da pažljivo voziš! Ali, čekaj! Kako ovo izvesti uz svu tu saobraćajnu buku?

Pomoć tokom porodične vožnje

Tablet sa igricama i crtaćima je spas za roditelje u mnogim situacijama ali, da li je od pomoći na putu? Slike koje trepere na displeju mogu dodatno naprezati oči deteta i izvazvati mučninu tokom vožnje. Dečije audio knjige i predstave su idealno rešenje, samo da ne moraš dodatno pojačavati zvučni sistem ili, još gore, slušalice deteta.

Opuštajuća vožnja uz muziku

Bilo da voliš jači bas dubstep-a ili rep muzike, opuštajuću klasiku, pop ili moćni rif hevi metala, ako je ozvučenje loše, čak i omiljena pesma može da ti zvuči iritantno. Pogotovo ako provodiš sate sastavljajući vrhunsku plejlistu za vožnju, a u automobilu najviše čuješ rad motora i škripu guma. Ko se ne bi iznervirao?

Unapređivanje opreme automobile

„Kako si stigao tim kolima?“, „Nije sigurno zbog naših puteva, druže“, „Da li voziš putnike sa takvim vešanjem?“, „Zar ne stružeš dno auta?“ – da li ste se već navikli na ovakva pitanja? Onda znate odgovor: „ Dobra mašina, brate!“ – to je i poenta! Low Stance, Drop, Wheel Gap, Fitment, Slammed, Flush, Hellaflush, Hellafail, JDM ti zvuče poznato? To znači da si ljubitelj kulture “besnih mašina”, prilagođenih modernim standardima sa odličnim basom, podrazumeva se! Takav auto je ustvari jedan ogromni zvučnik. Ako zvuk nije savršen, “doterivanje” automobila gubi svrhu.

Audio oprema za takmičare i sve ljubitelje dobrog zvuka

Prilagođeni automobili zamenom zvučnika, dodavanjem subwoofer-a i pojačala, postižu se pritisak i vibracije od kojih se naježiš ? Ako ovo imaš, oprobaj se u zvučnom takmičenju! Za gledaoce, ovo je nezaboravna zabava. Za takmičare, u pitanju su meseci ozbiljnih priprema, veliki troškovi, adrenalin i slatki ukus pobede! Spoljna buka i stajaći talasi, kao i izmena zvuka garantuje tvoje mesto na listi autsajdera.

Kako postići savršeno jasan zvuk?

Ako si se pronašao u nekom od opisa, onda si pravi ekspert za zvuk i spremni ste da učinite sve da dobijete savršen zvuk, jer ti je kvalitet istog veoma bitan.

Nažalost, čak ni luksuzni automobili nisu dovoljno dobro zvučno izolovani da bi uživao u perfektnom zvuku najboljih multimedijalnih sistema. Srećom, moguće je postići kristalno jasan zvuk i učiniti ga skoro pa idealnim. Profesionalna zvučna izolacija je odlično rešenje.

Značaj zvučne izolacije

Pogledajmo prilagođene automobile koji „razbijaju“ na zvučnim takmičenjima. Teško je govoriti o bilo kakvoj zvučnoj izolaciji ako nivo zvuka prelazi 150 dB. Ali, u realnom svetu je sasvim drugačije, a zvučna i vibracijska izolacija se smatra jednim od najbitnijih elemenata takmičarskog zvučnog sistema.

Vibrofiltr kao adekvatno rešenje

Zaštita unutrašnjosti automobila od spoljne buke je novi nivo komfora i kvaliteta zvučnog sistema. Vibrofiltr izolacioni materijali smanjuju nivo buke i vibracije u vozilima različitih klasa i cena. Izmerili smo nivo buke i vibraciju u zvučno-izolovanim automobilima i rezultati ovih testova su pokazali da, čak i na glavnom putu, zvučna izolacija smanjuje nivo buke skoro dva puta. To znači da možeš slušati svoju omiljenu muziku, audio knjige i oduševiti društvo jasnoćom i pritiskom zvuka svog automobila.

Jedan odgovor

  1. Nakon dampiranja automobila VIBROFILTR materijalima stičem utisak da vozim automobil više klase, zvuk pri zatvaranju vrata je kao na luksuznim modelima a o tome koliko sam dobio kvalitetniji zvuk audio sistema je posebna priča. Nema sumnje da se investicija isplatila.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Kako biste bili u toku sa novostima, prijavite se na mailing listu