Često postavljana pitanja

Poštovani kupci, ukoliko postoji neko pitanje na koje nemate odgovor, a ne možete da ga formulišete, pokušajte na ovoj strani. Tu se nalaze pitanja i odgovori koji su najviše zastupljeni kod ovakvog načina kupovine. Ukoliko Vaše pitanje nije među njima, slobodno nas možete kontaktirati.

Da li je poštarina uključena u cenu?

Ne, poštarina nije uključena u cenu proizvoda, što znači da troškove isporuke i prevoza plaća kupac.

Poštarina za porudžbine ukupne vrednosti 5.000 dinara (uključujući PDV) i više je besplatna, a za iznose manje vrednosti cena pošiljke zavisi od usluge Daily Express kurirske službe.

Da li moram da se registrujem na sajtu da bih mogao da naručim neki proizvod?

Ne. Kupci na našem sajtu mogu da poruče robu i bez naloga, kao gosti, ali pri svakoj porudžbini moraju da unose podatak o adresi i načinu isporuke.

Da li mogu proizvod da poručim online, a da ga lično preuzmem?

Ova opcija je moguća. Prilikom naručivanja samo napišete u napomeni da robu želite podići lično u našoj radnji.

Greškom sam poručio proizvod. Da li mogu da otkažem porudžbinu?

U ovom slučaju, potrebno je da nas u roku od 60 minuta nazovete telefonom ili nam pošaljete e-mail u kome ćete naznačiti koja je greška u pitanju i obavestiti nas da poništimo narudžbinu. Tada će ista biti stornirana. Ukoliko to ne uradite u naznačenom vremenu, moguće je izvršiti povraćaj robe, ali Vam u tom slučaju zaračunamo proviziju koja iznosi 2% od vrednosti datog artikla (minimalno 300 din. + PDV po artiklu). Rok za započinjanje procedure povraćaja je 24h od trenutka prijema robe.

Šta se depava ako roba koju dobijem bude oštećena? Da li je mogu zameniti i na koji način?

Da, postoji mogućnost zamene oštećene robe, a način i uslovi pod kojima se to može uraditi detaljno su opisani ovde. U ovakvim slučajevima najbolje je da nas odmah direktno kontaktirate telefonskim putem.

Da li je moguća isporuka van Srbije?

Za sada ne postoji mogućnost isporuke robe van teritorije Srbije. Ukoliko zaživi i ova opcija, bićete blagovremeno obavešteni na našem sajtu.

Kako da znam da li sam uspešno poručio proizvod?

Kada kliknete na dugme „Završi kupovinu“ a nakon te ikone kliknete na “Blagajnu” na ekranu će Vam se pojaviti poruka „Uspešno ste izvršili porudžbinu.“ i na e-mail koji ste upisali i koji koristite za kupovinu stići će Vam potvrda porudžbine sa detaljima o vašim podacima, adresi isporuke i novačnom iznosu porudžbine.

Poručio sam robu. Kada će mi stići?

Ukoliko ste porudžbinu izvršili u pre podnevnim časovima vrlo je moguće da će vam roba stići već sutra. Međutim ako neke od artikala koje ste poručili trenutno nemamo na lageru, u tom slučaju poručena roba bi trebala da vam stigne u rou od maksimalno 10 dana. Za informacije o stanju vaše pošiljke i raspoloživosti robe na lageru kontaktirajte nas.

Za više informacija možete nas kontaktirati.