Audison Prima APBMW S8-2.2 Subwoofer

21.990,00 RSD sa PDV-om

Audison Prima je dizajnirana da zadovolji interesovanje entuzijasta modela automobila koji vole da cene sve nijanse muzičke poruke sa komponentama koje su savršeno integrisane u OEM sistem automobila, čuvajući najdragoceniji Prima on Audison zahtev za OEM integraciju: prostor.

Tehnička dokumentacija OVDE

 

Šifra proizvoda: APBMW S8-2.2 Kategorija: Oznaka:

Opis

Audison Prima APBMW S8-2.2 subwooferi od 200 mm (8 in.) omogućavaju direktnu zamenu OEM zvučnika ispod prednjih sedišta, maksimalno iskorištavajući fabričko akustičko opterećenje i stvarajući duboke i jasne niske frekvencije. Neodimijumski magnet omogućava veću snagu i kontrolu od ferita, a istovremeno održava dubinu ugradnje nepromenjenom.

Karakteristike Audison Prima APBMW S8-2.2 Subwoofera:

  • Snaga zvučnika – 150W (300W)
  • Impedansa Ω – 2oma
  • Frekventni opseg Hz – 40-500
  • Osetljivost dB – 91

 

Dali ste znali da Audison od 1987. je najfinija mobilna elektronika na svetu, uvek prati naše „Istinto Innovativo“.
Reprodukcija zvuka je zauvek bila fascinantan svet u kome emocije i tehnologija kohabitiraju. Kao i svaki oblik umetnosti, najveći rezultat se postiže kada se ove dve vrednosti, na svom vrhuncu, konačno prigrle. Imajući na umu ovu kombinaciju, svaki projekat koji razviju se rađa sa ovim prirodnim stavom koji se zasniva na njihovoj ljubavi prema muzici i njihovoj unutrašnjoj potrebi da izazove postojeće standarde.

Inovativni su po instinktu i svesrdno su strastveni u visokoj vernosti automobila.
Od uvođenja HR 100, „pojačala“, povezivanje napredne tehnologije sa emocijama u svakoj fazi projekta dovelo ih je do stvaranja proizvoda koji su zaista obeležili istoriju automobilskog hi-fija. Nepokolebljivo posvećeni istraživanju savršenstva u reprodukciji zvuka u vozilima, oni su pionir inovacija i ne zadovoljavaju se ništa manje od izvrsnosti u svakom Audison proizvodu koji ožive. Priznanje koje su svetski stručnjaci industrije pokazali prema brendu Audison čini ih izuzetno ponosnim na ovaj izbor.

 

Zvaničan sajt AUDISON proizvoda

Dodatne informacije

Brend auto zvučnika

Brend automobila

,

Inpedansa zvučnika

2oma

Prečnik zvučnika

200mm

Snaga zvučnika

300W

Tip zvučnika

Subwoofer

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Audison Prima APBMW S8-2.2 Subwoofer“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

GRT Group d.o.o.

Maksimalno koristisve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni.

Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.

Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluge, bez prethodne najave na sajtu.

Pročitajte više od izolaciji