Audison AF C4.10 bit (600W) – četvorokanalno auto pojačalo

79.380,00 RSD sa PDV-om

(1 recenzija korisnika)

Audison AF C4.10 bit (600W) – četvorokanalno auto pojačalo
Tehničke karakteristike OVDE

Šifra proizvoda: af c4.10 bit Kategorija: Oznaka:

Opis

Audison AF C4.10 bit se može pohvaliti četiri kanala sa pojačanjem visoke vernosti 90W x 4 @4ohm, 150W x 4 @2ohm, sa audiofilskim zvukom najnovije generacije Audison D-Class tehnologije. Više frekvencije prebacivanja, strmije filtriranje i komponente veće tolerancije daju zvuk iznad očekivanja klase D – u neverovatno kompaktnom paketu! Ovo je kombinovano sa izvornim DSP-om koji radi na 24 bita/96 kHz, proširujući audio opseg do 40 kHz i dobijajući željeni sertifikat visoke rezolucije. Premošćavanje parova kanala daje 300 x 2 @4ohm, garantujući fleksibilne i moćne performanse. Podrška za Audison B-Con funkciju apsolutne jačine zvuka garantuje maksimalnu dubinu bitova, čak i sa bežičnim konekcijama! Kontinualna izlazna snaga (RMS) @14,4 VDC, 1% THD, svi kanali se pokreću.

Karakteristike Audison AF C4.10 bit pojačala :

Broj kanala : 4
Izlazna snaga (RMS)@ 14.4V :
90W * 4 (4 ohm)
150W * 4 (2 ohm)
300W * 2 (4 ohm)
Distorzija – THD (100 Hz@4 ohm) : 0.03%
Damping faktor (100 Hz@4 ohm) : 95

Zvaničan sajt AUDISON proizvoda

Dodatne informacije

Brend auto pojačala

Audison

1 recenzija za Audison AF C4.10 bit (600W) – četvorokanalno auto pojačalo

  1. Branislav

    Odlično pojačalo, veliki iskorak Audisona na polju dsp pojačala. Software izuzetno stabilan i intuitivan, ali ipak je potrebno predznanje iz akustike i audio tehnike.
    Pojačalo je namenjeno audio entuzijastima i kada se pravilno podesi daje svoj puni potencijal. Zvuk je izuzetno kontrolisan, detaljan i namenjen za sve vrste muzike. Muzikalnost je na visokom nivou. Apsolutno vredi svaki dinar, pogotovo ako imate merni mikrofon sa kojim možete da izmerite i dodatno podesite sistem kako fazno tako i frekventno.

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

GRT Group d.o.o.

Maksimalno koristisve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni.

Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.

Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluge, bez prethodne najave na sajtu.