Hertz DBA 201F aktivna subwoofer kutija

29.500,00 RSD sa PDV-om

Aktivno kućište sabvufera DBA 201 F optimizovano sa FEM simulacijom obezbeđuje superiorne performanse, maksimizirajući izlaz sabvufera sa super ravnom veličinom. Sada, ako volite tu uglađenu, minimalističku atmosferu, onda je Hertz Audio DBA 201 F Flat aktivni sabvufer upravo u vašoj ulici. Ova stvar je tanka, ali ne dozvolite da vas njena veličina zavara – ima ozbiljan udarac. Osim toga, sa ugrađenim pojačalom, dobićete snažan bas bez zatrpavanja automobila dodatnom opremom.

 

Šifra proizvoda: 1807-1 Kategorije: , Oznaka:

Opis

Hertz DBA 201F aktivna subwoofer kutija sa nekim od karakteristike kutije:

Hertz DBA 201F je 200 (8) mm (in.) | 440 W | 0.4 Ohm | Aktivna subwoofer kutija sa dve pasivne membrane

 • Visoke performanse u kompaktnom, elegantnom dizajnu
 • Vrhunsko pojačalo klase D od 440 W
 • Kompatibilan sa svim audio sistemom automobila
 • Plug & Play veza
 • Dodatni komplet kontrola za fino podešavanje performansi u automobilu
 • Automatsko uključivanje i režim pripravnosti
 • Obezbeđena daljinska kontrola

Aktivna sabvufer kutija Hertz DBA 201F ima dvostruko pasivno kućište radijatora napravljeno od čvrstog MDF-a i optimizovano sa FEM simulacijom da bi se obezbedile superiorne performanse, maksimizirajući izlazni rezultat sabvufera. Masivni magnet 8-in. drajver obezbeđuje optimalnu kontrolu tokom najvećeg izleta konusa.

Dodatni komplet kontrola za fino podešavanje performansi u automobilu

Ugrađeni 24 dB/okt. niskopropusni skretni filter sa promenljivom frekvencijom ugla (50÷150 Hz) omogućava vam da savršeno uskladite DBA 201 sa vašim sistemom zvučnika. Podesivo pojačanje basa (0÷6 dB @ 45Hz) može dodati bas po želji, omogućavajući korekciju za OEM ekvilizaciju zvuka. Sa faznim pretvaračem (0-180°), možete optimizovati fazno poravnanje između DBA 201 i vašeg sistema zvučnika, bez obzira na poziciju sabvufera u automobilu. Podzvučni filter (15 Hz @ 24 dB/okt) štiti membranu od prekomerne ekskurzije, a pojačala od pregrevanja. Kontrola ulazne osetljivosti je savršen alat za maksimiziranje ukupnog izlaznog nivoa sistema uz sprečavanje klipinga.

Automatsko uključivanje i režim pripravnosti

Ugrađeno kolo senzora zvuka omogućava da se DBA 201F automatski uključi i pređe u režim mirovanja. Možete isključiti funkciju audio senzora kada je dostupna žica za daljinsko uključivanje.

Tehničke karakteristije kutije OVDE

“Zašto je važno imati aktivni subwoofer u automobilu?”

Aktivni subwooferi u automobilima pružaju dubok bas i poboljšavaju kvalitetu zvuka.
Evo pet razloga zašto biste trebali razmisliti o ugradnji aktivnog subwoofera:

 1. Duboki bas: Aktivni subwooferi su posebno dizajnirani za reprodukciju niskih frekvencija (basova). Pružaju snažan bas koji standardni zvučnici ne mogu postići.
 2. Dinamika muzike: Aktivni subwoofer dodaje dinamiku muzici, čineći je živopisnijom i emocionalno bogatijom.
 3. Bolja reprodukcija niskih tonova: U automobilima, zvučnici su obično manji i ne mogu reprodukovati niske tonove tako dobro kao aktivni subwoofer. Aktivni subwoofer poboljšava reprodukciju niskih frekvencija.
 4. Optimizacija prostora: Aktivni subwooferi su kompaktni i mogu se smjestiti u različite dijelove automobila, čime se štedi prostor.
 5. Jednostavna instalacija: Aktivni subwooferi dolaze s ugrađenim pojačalom i kontrolama, što olakšava instalaciju i podešavanje.

Ukratko, aktivni subwoofer u automobilu pruža bolji bas, poboljšava zvuk i omogućava vam da uživate u glazbi na višoj razini. 🚗🎶

Dodatne informacije

Brend auto zvučnika

Inpedansa zvučnika

0,4oma

Prečnik zvučnika

200mm

Snaga zvučnika

400W

Tip zvučnika

Niskotonski zvučnici

Serija

Tip kutije

Aktivni sistemi

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Hertz DBA 201F aktivna subwoofer kutija“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

GRT Group d.o.o.

Maksimalno koristisve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni.

Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.

Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluge, bez prethodne najave na sajtu.

Pročitajte više od izolaciji