Hertz Uno X 165 (220W) – Koaksijalni

6.800,00 RSD sa PDV-om

Hertz Uno je prvi korak u Hertz Sound Ekperience: dizajnirani da budu najbolji fabrički zamenjeni zvučnici u svom rasponu cena, nude veliku nadogradnju OEM kvaliteta zvuka.

Tehnička dokumentacija OVDE

Šifra proizvoda: x165 Kategorije: , Oznaka:

Opis

Hertz Uno X 165 6,5-inčni dvosmerni koaksijalni zvučnici imaju specijalno dizajniranu visokotonsku prednju ploču optimiziranu za izvanredne izvanosne performanse. Kako bi se osigurao linearnim frekventnim odzivom kada se instalira na fabričko mesto. Konus od presovanog papira, tretiran vodoodbojnim, zajedno sa penastim okruženjem, obezbeđuje veoma visok SPL i prošireni niskofrekventni odziv, da bi se dobio bogat zvuk čak i kada ga pokreće OEM glavna jedinica.
25 mm (1ˈ) namotaj koji se pokreće pomoću feritnog magneta visoke gustine fluksa nudi izuzetno dinamično upravljanje snagom za snažan neiskrivljeni zvuk. Jednostavna za ugradnju korpe DIN veličine, zaštićena prašnom bojom otpornom na abraziju, čini zamenu zvučnika fabričkim.

Karakteristike Hertz Uno X 165 zvučnika :

  • Snaga zvučnika – 55W (220W)
  • Impedansa Ω – 4oma
  • Frekventni opseg Hz – 60 ÷ 21k
  • Osetljivost dB – 93.5
  • Visokotonac mm (in.) 24 (0.9)
  • Niskotonac mm (in.) 165 (6.5)
  • Visokotonski magnet – Neodymium
  • Kupola visokotonca – PEI

Hertz je 1998. godine osnovao tim italijanskih 12 voltnih stručnjaka za industriju sa specifičnom misijom na umu: da donese pravi doživljaj zvuka u živote fanova.  Od samog početka, strast prema pokretnom zvuku je bila osnovna pokretačka snaga vodeći Hertz dizajnerskog centra, koji se nalazi u Italiji, da pobedi u beskrajnom izazovu inovacija koristeći najnaprednije tehnologije. Svaki novi projekat počinje od potreba entuzijasta i razvijen je da ih poveže direktno sa jedinstvenim životnim stilom posvećen uživanja i slušanja u pokretu:
The Hertz Sound Experience

Zvaničan sajt Hertz proizvoda

Dodatne informacije

Brend auto zvučnika

Inpedansa zvučnika

4oma

Prečnik zvučnika

165mm

Snaga zvučnika

220W

Tip zvučnika

Koaksijalni zvučnici

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Hertz Uno X 165 (220W) – Koaksijalni“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

GRT Group d.o.o.

Maksimalno koristisve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni.

Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.

Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluge, bez prethodne najave na sajtu.