Osram sijalice Cool Blue Intense W5W 12V Next Gen

860,00 RSD sa PDV-om

(1 recenzija korisnika)

Cena artikla se odnosi na 2 komada
Tip grla: W5W (W2,1×9,5d)
Osram kataloški broj: 2825HCBI

Šifra proizvoda: 2825HCBI Kategorija: Oznaka:

Opis

Osram sijalice  Cool Blue Intense W5W 12V unapređena poziciona auto sijalica koja daje moderno plavkasto-belo svetlo i Xenon efekat. Sa temperaturom boje od 4200K i najplavljom zakonski dozvoljenom bojom, kao i visokim svetlosnim fluksom. Ova unapredjena halogena sijalica idealna je za upotrebu u providnim staklenim farovima. U poređenju sa standardnim halogenim lampama, OSRAM COOL BLUE INTENSE je 20% svetlija. Moderan dizajn sa srebrnom kapom (H4, H7, H11, HB4) idealan je za upotrebu u svetlima od prozirnog stakla. To vašem automobilu daje moderan izgled. OSRAM sijalice COOL BLUE INTENSE W5W poziciona sijalice su ECE kompatabilna, i dostupna za sve funkcije prednjih svetala.

1 recenzija za Osram sijalice Cool Blue Intense W5W 12V Next Gen

  1. Goran Musić

    Ok

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

GRT Group d.o.o.

Maksimalno koristisve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni.

Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.

Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluge, bez prethodne najave na sajtu.