Hertz HCP 5D (1500W) – petokanalno auto pojačalo

55.990,00 RSD sa PDV-om

Hertz HCP 5D 1500W – Petokanalno auto pojačalo
Tehnička dokumentacija OVDE

Šifra proizvoda: hcp5d Kategorija: Oznaka:

Opis

Hertz HCP 5D je prednje + zadnje + potkompletno auto audio pojačalo sa pet veoma moćnih kanala D klase. Poseduje širok spektar ulaza za dobijanje najbolje konfiguracije sa svakim audio izvorom automobila. HCP 5D je pogodan za petokanalni sistem sa subwooferom, u trokanalni prednji + podsistem koji koristi prednje i zadnje ugrađene filtere koji takođe uključuju kolo za pojačavanje basa i podzvučni filter. Sva Hertz Compact Power pojačala su sastavljena od visokokvalitetnih komponenti i poseduju kompletan i zaobilazni sistem skretnica. Sistem disipacije je optimizovan tako što se toplota prenosi na hladnjak, a zatim raspršuje kroz bočne strane pojačala. Osim toga, korišćenjem HRC pribora (Hertz daljinski upravljač), jačina zvuka subwoofera se može daljinski kontrolisati sa izuzetnom preciznošću.

 

Karakteristike Hertz HCP 5D pojačala :

Broj kanala : 5
Izlazna snaga (RMS)@ 14.4V :
65W * 4 + 200W * 1 (4 ohm)
105W * 4 + 330W * 1 (2 ohm)
210W * 2 (4 ohm) + 200W * 1 (4 ohm)
210W * 2 (4 ohm) + 330W * 1 (2 ohm)
Distorzija – THD (100 Hz@4ohm) : 0.02%
Damping faktor (100 Hz@4ohm) : prednje/zadnje 100, sub. 250
Dimenzije /mm : 345 * 190 * 50

 

Hertz je 1998. godine osnovao tim italijanskih 12 voltnih stručnjaka za industriju sa specifičnom misijom na umu: da donese pravi doživljaj zvuka u živote fanova.  Od samog početka, strast prema pokretnom zvuku je bila osnovna pokretačka snaga vodeći Hertz dizajnerskog centra, koji se nalazi u Italiji, da pobedi u beskrajnom izazovu inovacija koristeći najnaprednije tehnologije. Svaki novi projekat počinje od potreba entuzijasta i razvijen je da ih poveže direktno sa jedinstvenim životnim stilom posvećen uživanja i slušanja u pokretu:
The Hertz Sound Experience

Zvaničan sajt Hertz proizvoda

Dodatne informacije

Brend auto pojačala

Hertz

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Hertz HCP 5D (1500W) – petokanalno auto pojačalo“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

GRT Group d.o.o.

Maksimalno koristisve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni.

Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.

Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluge, bez prethodne najave na sajtu.