Audison bit Ten procesor zvuka

32.330,00 RSD sa PDV-om

Audison procesori su sposobni da se povezuju sa bilo kojim analognim i/ili digitalnim izvorom, transformišući običan „audio“ u integrisani sistem visokih performansi.
Tehnička dokumentacija OVDE

Šifra proizvoda: Audison bit Ten Kategorija: Oznaka:

Opis

Audison bit Ten procesor zvuka je multifunkcionalni digitalni procesor sa analognim ulazom sposoban da transformiše običan. OEM ili obradi sistem u sistem visokih performansi. Opremljen 32-bitnim DSP-om od 147 MHz, kao i 24-bitnim A/D i D/A pretvarači. Bit Ten kontroliše se softverom posebno razvijenim za tretman signala u skladu sa akustičkim karakteristikama vozila. Podešavanje parametara svakog ulaznog pojedinačnog kanala, podešavanje kašnjenja prema poziciji slušanja, podešavanje skretnica i ekvilajzera za svaki od 5 izlaznih kanala. svim ovim operacijama može upravljati PC.USS “ Universal Speakers Simulator. Zahvaljujući integraciji USS tehnologije, bit Ten se takođe može povezati sa glavnim jedinicama koje sadrže kolo za detekciju opterećenja zvučnika koje bi inače isključilo izlaz audio signala.

Tokom faza instalacije, nakon konverzije analognog signala u digitalni, bit Ten automatski rekonstruiše digitalni stereo signal punog opsega. de-ekvalizuje frekvencijski odziv i, ako je potrebno, rekonstruiše centralni i subwoofer kanal. Korisnik može da konfiguriše izlazni režim svakog kanala u odnosu na instalirani sistem.

Karakteristike Audison bit Ten procesor zvuka :

Broj kanala : 5
Distorzija – THD @ 1 kHz, 1V RMS Output : 0.005%
Odvajanje kanala : 85db
Ulazna osetljivost : 0.6 ÷ 5 V RMS
Tipovi filtera : Full / High Pass / Low Pass / Band Pass
Dimenzije / mm : 191 x 34 x 131

Dali ste znali da Audison od 1987. je najfinija mobilna elektronika na svetu, uvek prati naše „Istinto Innovativo“.
Reprodukcija zvuka je zauvek bila fascinantan svet u kome emocije i tehnologija kohabitiraju. Kao i svaki oblik umetnosti, najveći rezultat se postiže kada se ove dve vrednosti, na svom vrhuncu, konačno prigrle. Imajući na umu ovu kombinaciju, svaki projekat koji razviju se rađa sa ovim prirodnim stavom koji se zasniva na njihovoj ljubavi prema muzici i njihovoj unutrašnjoj potrebi da izazove postojeće standarde.

Inovativni su po instinktu i svesrdno su strastveni u visokoj vernosti automobila.
Od uvođenja HR 100, „pojačala“, povezivanje napredne tehnologije sa emocijama u svakoj fazi projekta dovelo ih je do stvaranja proizvoda koji su zaista obeležili istoriju automobilskog hi-fija. Nepokolebljivo posvećeni istraživanju savršenstva u reprodukciji zvuka u vozilima, oni su pionir inovacija i ne zadovoljavaju se ništa manje od izvrsnosti u svakom Audison proizvodu koji ožive. Priznanje koje su svetski stručnjaci industrije pokazali prema brendu Audison čini ih izuzetno ponosnim na ovaj izbor.

Zvaničan sajt AUDISON proizvoda

Dodatne informacije

Brend procesora

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Audison bit Ten procesor zvuka“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

GRT Group d.o.o.

Maksimalno koristisve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni.

Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.

Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluge, bez prethodne najave na sajtu.