HERTZ H8 DSP procesor zvuka

49.500,00 RSD sa PDV-om

Hertz procesori su sposobni da se povezuju sa bilo kojim analognim i/ili digitalnim izvorom, transformišući običan „audio“ u integrisani sistem visokih performansi.
Tehnička dokumentacija OVDE

Šifra proizvoda: HERTZ H8 DSP Kategorije: , Oznaka:

Opis

Hertz H8 DSP audio procesor zvuka za automobile je sposoban da se poveže sa bilo kojim analognim i/ili digitalnim izvorom, transformišući običan „audio“ u integrisani sistem visokih performansi. Jednostavan i intuitivan računarski softver obezbeđuje široku lepezu podešavanja za poboljšanje akustičkog odziva u složenom okruženju kao što je prostor u automobilu. Obezbeđuje 7 signalnih ulaza sa različitim opcijama povezivanja: četiri ulaza visokog nivoa, takođe prihvataju nisko-nivoe unapred pojačane signale. stereo pomoćni ulaz i optički digitalni ulaz koji prihvata signale brzinom uzorkovanja do 96/24 bita. Optički digitalni ulaz (koji se može izabrati preko DRC HE daljinskog upravljača i sa “Optical / AUKS select” terminala) poništava smetnje i pogoršanja signala, takođe zaobilazeći faze A/D konverzije analognih signala. Zahvaljujući čarobnjaku za
konfiguraciju koji obezbeđuje softver tokom podešavanja. H8 DSP može automatski da sumira više filtriranih kanala (na primer, vufer plus visokotonac), „izravna“ krivu izjednačenog odziva OEM izvora i rekonstruiše centar, zadnji i / ili kanal sabvufera sa jednostavnim stereo ulazom. Čitanjem probne numere na priloženom CD-u. H8 DSP ponovo kreira signal punog propusnog opsega, sa ravnim frekvencijskim odzivom i pušten nakon obrade za izvanredan kvalitet zvuka. H8 DSP ima 8 PRE OUT analognih izlaza, svaki od njih uključujući: ekvilajzer sa 31 opsega, elektronski skretnicu od 68 koraka, Linkvitz-Rilei ili Buttervorth filtere sa podesivim nagibom od 6 – 24 dB i funkcijama digitalnog vremenskog kašnjenja.

Razvijen u skladu sa specifičnim kriterijumima ergonomije koje zahteva auto audio industrija. PC softver omogućava direktan pristup svim dostupnim funkcijama za tretman signala, pružajući trenutne rezultate, kao i ekstremnu operativnu tačnost. Podešavanje parametara svakog ulaznog pojedinačnog kanala, podešavanje kašnjenja prema poziciji slušanja. podešavanje skretnica i ekvilajzera za svaki izlazni kanal, ovo su samo neke od operacija kojima se može upravljati pomoću PC softvera baziranog na Windows platformi.(KSP, Vista, 7,8, 10) koji će se koristiti u Standardnom ili Stručnom režimu.

Softver za računar

Softver za računar je dostupan na engleskom, italijanskom, nemačkom, ruskom, kineskom, japanskom, korejskom. Korisnik može da izabere jezik i promena će biti primenjena na padajuće menije kao i na poruke kontekstne pomoći. Broj dostupnih jezika će se povećati: kada ažuriranja budu dostupna, moći će se preuzeti sa portala bit Drive (www.bitDrive.it).

Za Hertz H8 DSP audio procesor zvuka je obezbeđen DRC HE koji omogućava upravljanje glavnim sistemom bez upotrebe računara. Zahvaljujući ovom uređaju, instaliranom u ergonomskom položaju unutar kontrolne table automobila, korisnik može: da bira između dve „podešavanje“ konfiguracije koje su prethodno sačuvane pomoću softvera za računar, izaberite izvor sa glavnog, pomoćnog i optičkog digitalnog ulaza; podesiti glavne funkcije sistema (jačina zvuka, balans, fejder i jačina zvuka sabvufera).

Karakteristike Hertz H8 DSP procesora :

Broj kanala : 8
Distorzija – THD @ 1 kHz, 1V RMS Output : 0.005%
Odvajanje kanala : 85db
Ulazna osetljivost : 2 ÷ 15 V RMS
Tipovi filtera : Full / High Pass / Low Pass / Band Pass
Dimenzije / mm : 191 x 34 x 131

 

Osvojene nagrade Hertz H8 DSP procesor zvuka:

Zvaničan sajt Hertz proizvoda

Dodatne informacije

Brend procesora

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „HERTZ H8 DSP procesor zvuka“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

GRT Group d.o.o.

Maksimalno koristisve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni.

Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.

Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluge, bez prethodne najave na sajtu.

Pročitajte više od izolaciji