Exide akumulatori

Exide akumulatori su proizvod jedne od najvećih i najpoznatijih svetskih proizvođača akumulatora, Exide Technologies  – USA.

Svetsko sedište kompanije EXIDE Tehnologies je u Miltonu, Džordžija SAD dok je Evropski odsek smešten u  mestu Gennevilliers, Francuska. EXIDE pruža širok spektar starter i stacionarnih baterija za vozila u rasponu od malih baštenskih traktora do automobila, viljuškara, motocikla, plovila, jet skije, golf vozila, poljoprivredne mašine, kamp kuća, autobusa, traktorskih prikolice i vojne opreme kao što su tenkovi i transporteri.

EXIDE ima širok portfolio robnih marki kao što su EXIDE ®, NASCAR ® Extreme, Maraton, EXIDE Orbital ®, Trailblazer ®, EXIDE RoadForce ®, EXIDE megacikl ®, BIG, Tudor ®, Fulmen ®, Deta ®, Centra ®, Stowaway®, i SuperCrank ®. EXIDE snabdeva celi lanac prevoza – od OEM montažnih postrojenja, do aftermarket proizvoda i usluga podrške putem mreže distributera i trgovaca. Proizvodi kompanije se takođe mogu naći u originalnoj opremi u vrhu prodaje putničkih automobila i kamiona u Severnoj Americi, Evropi, Aziji i Australiji.

Proizvodnja akumulatora u Evropi je podeljena u 4 fabrike (Italija, Poljska, Španija i Nemačka). Exide akumulatori se koriste kao prva, originalna ugradnja kod sledećih proizvođača vozila: Fiat grupacija, BMW, Renault, Toyota, Ford, Volkswagen, Iveco, Volvo Trucks, Scania, JCB, Claas, …itd.

Svi akumulatori su proizvedeni u skladu sa najnovijim tehnologijama, koji u potpunosti odgovaraju kvalitetom originalnim rezervnim delovima (OEM – Original Equipment Market).

Koriste se najnovije tehnologije u proizvodnji akumulatora:

  • sa tečnim elektrolitom Ca – Ca
  • AGM                                                  
  • AGM sa spiralnim ćelijama
  • GEL
  • VRLA

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Kako biste bili u toku sa novostima, prijavite se na mailing listu