Vibrofiltr autoshim izolacija protiv škripe 5mm 0,5*0,75m

1.390,00 RSD sa PDV-om

Cena artikla se odnosi za jedan list

Opis

Vibrofiltr Autoshim izolacija protiv škripe je sunđerasti materijal na bazi poliuretanske pene, sa impregnacijom lateksa (crna boja). Sa lepljivim slojem, zaštićenim filmom protiv adhezije.
Primena:
Da se eliminiše potresanje, vibriranje instrument table, torpeda, unutrašnjih plastičnih delova.
Vibrofiltr Autoshim izolacija protiv škripe od 5mm je poluotvoreni poliuretanski memorijski penasti materijal sa specijalnom formulom za postizanje vrhunskog prigušivanja zvuka i fleksibilnosti. Materijal je dizajniran prvenstveno da apsorbuje neželjene frekvencije visokog i srednjeg tona.
Postavlja se na unutrašnje površine elemenata i krova u vozilima, brodovima, radnim mašinama. Da biste sprečili eho,da priguši i apsorbuje buku visokih i srednjih frekvencija sa puteva itd.
Glavne karakteristike:
Debljina: 5mm
Veličina listova: 0,5*0,75m
Opseg radne temperature: – 40C + 100C
Broj komada u pakovanju: 10 / 2,5m2
Vibrofiltr Autoshim Black Layer debljina materijala je 5mm koji se lako koristi, mekog materijala koji apsorbira zvuk, koji se koristi kao zaptivač za unutrašnje obloge.

 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Vibrofiltr autoshim izolacija protiv škripe 5mm 0,5*0,75m“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

GRT Group d.o.o.

Maksimalno koristisve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni.

Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.

Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluge, bez prethodne najave na sajtu.