Adapteri za zvučnike – Audi A4

930,00 RSD sa PDV-om

Adapteri za automobilske zvučnike su neophodan dodatak prilikom nadogradnje ili zamene zvučnika u vašem automobilu. Oni vam omogućavaju da prilagodite naknadne zvučnike tako da se uklapaju u fabričke otvore za zvučnike na vratima vašeg vozila, komandnoj tabli ili zadnjoj palubi. Ovi adapteri dolaze u različitim veličinama i oblicima da bi se prilagodili različitim modelima automobila i konfiguracijama zvučnika. Bilo da menjate dotrajale zvučnike ili poboljšavate svoj audio sistem, ovi adapteri čine instalaciju lakšom i efikasnijom.

Komplet ponuda zvučnika za ovaj adapter možete da pregledate OVDE.

Šifra proizvoda: ram-20.401 Kategorije: , Oznaka:

Opis

Adapteri za zvučnike – Audi A4
Proizvođac: ACV
Prečnik zvučnika: 130mm

Modeli vozila i mesto ugradnje:

Audi
Audi A4 1994->2001, Audi A4 Avant 1995->, prednji zvučnici

Ukoliko ovaj adapter za zvučnike nije za vaš model vozila kliknite na brend da vidite i ostale modele adaptera:

Adapteri za zvučnike – Audi A4 za automobilske zvučnike su neophodan dodatak prilikom nadogradnje ili zamene zvučnika u vašem automobilu. Oni vam omogućavaju da prilagodite naknadne zvučnike tako da se uklapaju u fabričke otvore za zvučnike na vratima vašeg vozila, komandnoj tabli ili zadnjoj palubi. Ovi adapteri dolaze u različitim veličinama i oblicima da bi se prilagodili različitim modelima automobila i konfiguracijama zvučnika. Bilo da menjate dotrajale zvučnike ili poboljšavate svoj audio sistem, ovi adapteri čine instalaciju lakšom i efikasnijom.

Za odabir adekvatnih zvučnika za vaše vozilo potražite sekciju auto zvučnici kod blogova i živajte u edukaciji naših savremenih blogova koji su pisani u kratkim crtama za lakši odabir. Ukoliko niste našli odgovor u vezi vašeg pitanja, naš stručni tim stoji vam na raspolaganju.

Dodatne informacije

Brend automobila

Prečnik zvučnika

130mm

Vrsta adaptera

Prsten za zvučnike

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Adapteri za zvučnike – Audi A4“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

GRT Group d.o.o.

Maksimalno koristisve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni.

Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.

Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluge, bez prethodne najave na sajtu.

Pročitajte više od izolaciji