Osram H4 Ultra Life auto sijalica 12V 60/55W Duobox

1.250,00 RSD sa PDV-om

Cena artikla se odnosi na 1 komad
Tip grla: P43t
Osram kataloški broj: 64193ULT Duobox

Šifra proizvoda: 64193ULT Duobox Kategorija: Oznaka:

Opis

Osram H4 Ultra Life auto sijalice idealna za dnevnu vožnju zbog svog dugog trajanja. Do četiri puta duži radni vek u odnosu na standardne halogene sijalice.  Imaju impresivan životni vek do četiri puta duže u poređenju sa standardnim halogenim sijalicama i traju do 100.000 km (sa prosečnom godišnjom kilometražom od 14.259 km i 60% svetla upaljeno). OSRAM obezbeđuje 4 godine garancije za pouzdane ULTRA LIFE farove(www.osram.com/am-guarantee). Pored ovoga, ULTRA LIFE farovi su modernog dizajna sa srebrnim poklopcem (H1, H4, H7, H11). Zbog toga su idealni za česte vozače ili ljudi koji koriste dnevna svetla. A takođe se mogu koristiti u farovima od  prozirnog stakla.

Karakteristike Osram H4 Ultra Life auto sijalice :

  • Snaga – 60/55W
  • Napon – 12V
  • Tip grla – H4
  • Životni vek – 2000h

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Osram H4 Ultra Life auto sijalica 12V 60/55W Duobox“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

GRT Group d.o.o.

Maksimalno koristisve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni.

Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.

Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluge, bez prethodne najave na sajtu.