Osram H4 Cool Blue Intense sijalice duobox

1.750,00 RSD sa PDV-om

Cena artikla se odnosi na 2 komada
Tip grla: P43t
Osram kataloški broj: 64193CBI

Šifra proizvoda: 64193CBI Duobox Kategorija: Oznaka:

Opis

Osram H4 Cool Blue Intense auto sijalice 12V 60/55W unapređena halogena auto sijalica koja daje moderno plavkasto-belo svetlo i Xenon efekat sa pojačanim delovanjem od 20%. Ova unapredjena halogena sijalica sa temperaturom boje od 4200K. Najplavljom zakonski dozvoljenom bojom, kao i visokim svetlosnim fluksom idealna je za upotrebu u providnim staklenim farovima. U poređenju sa standardnim halogenim lampama, OSRAM COOL BLUE INTENSE je 20% svetlija. Moderan dizajn sa srebrnom kapom (H4, H7, H11, HB4) idealan je za upotrebu u svetlima od prozirnog stakla. To vašem automobilu daje moderan izgled. OSRAM sijalice COOL BLUE INTENSE H4 halogena svetla su ECE kompatabilna, i dostupna za sve funkcije prednjih svetala.

 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Osram H4 Cool Blue Intense sijalice duobox“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

GRT Group d.o.o.

Maksimalno koristisve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni.

Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.

Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluge, bez prethodne najave na sajtu.