-7%

Osram sijalice Night Breaker Laser H3 12V

1.300,00 RSD sa PDV-om

Cena artikla se odnosi na 1 komad
Tip grla: PK22s
Osram kataloski broj: 64151NL

Šifra proizvoda: 64151NL-1 Kategorija: Oznaka:

Opis

Najsnažnije halogene sijalice iz OSRAM-a
Otkrijte sledeću generaciju sijalice NIGHT BREAKER LASER H3 – najsjajnije halogene auto-sijalice iz OSRAM-a! Koristeći inovativnu tehnologiju laserske ablacije, ove sijalice svetli do 150% svetlije u poređenju sa minimalnim pravnim standardom. Visoko dizajnirana filamenta osigurava dodatni svetlosni izlaz. Stoga, sijalice pružaju do 150 metara snopa svetlosti i do 20% bledje svetlosti u poređenju sa minimalnim pravnim standardom. Više svetla i poboljšana vidljivost mogu pomoći vozačima da brzo otkriju i reaguju na opasnosti u saobraćaju. I poslednje, ali ne i najmanje važno – OSRAM sijalice NIGHT BREAKER LASER H3 uverava se svojim jedinstvenim dizajnom sa nazivom proizvoda i kompletnim portfoliom (H1, H3, H4, H7, H8, H11, HB3, HB4). Idealne sijalice za vozače koji znaju razliku koju čini moćna automobilska rasveta!

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Osram sijalice Night Breaker Laser H3 12V“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

GRT Group d.o.o.

Maksimalno koristisve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni.

Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.

Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluge, bez prethodne najave na sajtu.