Osram H7 Night Breaker Laser sijalice 12V Duo Box

4.000,00 RSD sa PDV-om

(1 recenzija korisnika)

Cena artikla se odnosi na 2 komada
Tip grla: H7 (PX26d)
Osram kataloski broj: H-7 64210NL blister

Šifra proizvoda: H-7 64210NL blister Kategorija: Oznaka:

Opis

Najsnažnije halogene sijalice iz OSRAM-a
Otkrijte sledeću generaciju NIGHT BREAKER LASER H7 – najsjajnije halogene auto-sijalice iz OSRAM-a! Koristeći inovativnu tehnologiju laserske ablacije, ove sijalice svetli do 150% svetlije u poređenju sa minimalnim pravnim standardom. Visoko dizajnirana filamenta osigurava dodatni svetlosni izlaz. Stoga, sijalice pružaju do 150 metara snopa svetlosti i do 20% bledje svetlosti u poređenju sa minimalnim pravnim standardom. Više svetla i poboljšana vidljivost mogu pomoći vozačima da brzo otkriju i reaguju na opasnosti u saobraćaju. I poslednje, ali ne i najmanje važno – OSRAM sijalice NIGHT BREAKER LASER H-7 uverava se svojim jedinstvenim dizajnom sa nazivom proizvoda i kompletnim portfoliom (H1, H3, H4, H7, H8, H11, HB3, HB4). Idealne sijalice za vozače koji znaju razliku koju čini moćna automobilska rasveta!

1 recenzija za Osram H7 Night Breaker Laser sijalice 12V Duo Box

  1. Kristian Červik

    Možda sijalice nisu naj jeftinije ali da sijaju mnogo bolje to je sigurno. Sve preporuke za njih, nadam se da neće brzo da izgore!

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

GRT Group d.o.o.

Maksimalno koristisve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni.

Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.

Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluge, bez prethodne najave na sajtu.

Pročitajte više od izolaciji