-7%

Hertz DBA 201 F tanka aktivna subwoofer kutija

29.900,00 RSD sa PDV-om

Hertz DBA 201 F ravno kućište aktivnog sabvufera optimizovano sa FEM simulacijom obezbeđuje superiorne performanse, maksimizirajući izlaz sabvufera sa super ravnom veličinom. Masivni magnet drajvera od 8 inča obezbeđuje optimalnu kontrolu tokom najvećeg pomeranja konusa.

Tehnička dokumentacija OVDE

Šifra proizvoda: 1812 Kategorija: Oznaka:

Opis

Hertz DBA 201 F tanka aktivna subwoofer kutija je optimizovana sa FEM simulacijom obezbeđuje superiorne performanse, maksimizirajući izlaz sabvufera sa super ravnom veličinom. Masivni magnet drajvera od 8 inča obezbeđuje optimalnu kontrolu tokom najvećeg pomeranja konusa.

Dodatni komplet kontrola za fino podešavanje performansi u automobilu

Ugrađeni 24 dB/okt. niskopropusni skretni filter sa promenljivom frekvencijom ugla (50÷150 Hz) omogućava vam da savršeno uskladite DBA 201 F sa vašim sistemom zvučnika. Podesivo pojačanje basa (0÷6 dB @ 45Hz) može dodati izlaz basa po želji, omogućavajući korekciju za OEM ekvilizaciju zvuka. Sa faznim pretvaračem (0-180°), možete optimizovati fazno poravnanje između DBA 201 F i vašeg sistema zvučnika, bez obzira na poziciju sabvufera u automobilu. Podzvučni filter (15 Hz @ 24 dB/okt) štiti membranu od prekomerne ekskurzije, a pojačala od pregrevanja. Kontrola ulazne osetljivosti je savršen alat za maksimiziranje ukupnog izlaznog nivoa sistema uz sprečavanje klipinga.

Automatsko uključivanje i režim pripravnosti

Ugrađeno kolo senzora zvuka omogućava da se DBA 201 F automatski uključi i pređe u režim mirovanja. Možete isključiti funkciju audio senzora kada je dostupna žica za daljinsko uključivanje.

Hertz DBA 201 F tanka aktivna subwoofer kutija je za klijente kojima je potreban gepek da ostane u celosti prazan za svoje privatne stvari.

Karakteristike Hertz DBA 201 F tanka aktivna subwoofer kutije :

  • Snaga zvučnika – 440W
  • Impedansa Ω – 0.4oma
  • Frekventni opseg Hz – 32 ÷ 400k
  • Osetljivost dB – 100
  • Niskotonac mm (in.) – 200 (8.0)

Dimenzije :

  • Dužina: 345mm
  • Širina: 245mm
  • Visina: 79mm

Ako želite još informacije o proizvodu to možete da pogledate na sledećem linku:
https://hertz-audio.com/product/dba-201-f/

Dali ste znali?
Hertz je 1998. godine osnovao tim italijanskih 12 voltnih stručnjaka za industriju sa specifičnom misijom na umu. Da donese pravi doživljaj zvuka u živote fanova.  Od samog početka, strast prema pokretnom zvuku je bila osnovna pokretačka snaga vodeći Hertz dizajnerskog centra, koji se nalazi u Italiji, da pobedi u beskrajnom izazovu inovacija koristeći najnaprednije tehnologije. Svaki novi projekat počinje od potreba entuzijasta i razvijen je da ih poveže direktno sa jedinstvenim životnim stilom posvećen uživanja i slušanja u pokretu:
The Hertz Sound Experience

Zvaničan sajt Hertz proizvoda

 

Dodatne informacije

Težina5 kg
Dimenzije46 × 30 × 14 cm
Brend auto zvučnika

Inpedansa zvučnika

0,4oma

Prečnik zvučnika

200mm

Serija

Snaga zvučnika

440W

Tip kutije

Aktivni sistemi

Tip zvučnika

Subwoofer

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Hertz DBA 201 F tanka aktivna subwoofer kutija“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

GRT Group d.o.o.

Maksimalno koristisve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni.

Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.

Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluge, bez prethodne najave na sajtu.