Hertz Cento CS 200 S4 (700W)

17.990,00 RSD sa PDV-om

Prestavljamo vam Hertz Cento seriju auto zvučnika, autentični Hertz Sound sistemi za mlade ljubitelje hi-fi automuzike u automobilima.
Zahvaljujući dizajnu planiranom do detalja, zvučnici Cento održavaju linearni i kontrolisani izlaz, čak i pri vrlo visokim jačinama slušanja koje zahtevaju mlađi obožavaoci. Hertz Cento je prvi korak u uzbudljivi svet slušanja u automobilu na najvišim nivoima.

Tehnička dokumentacija OVDE

Šifra proizvoda: cs200s4 Kategorije: , Oznaka:

Opis

Hertz Cento CS 200 S4 subwoofer je savršeno poboljšanje za svaki zvučni sistem, za potpuno uživanje u autentičnom Hertz zvučnom iskustvu! Timu za istraživanje i razvoj, uvek je prvi plan u potrazi za inovativnim rešenjima. Uz neprekidne napore uspeo je da dobije moćne bas frekvencije iz kompaktnih zatvorenih kućišta, optimizujući sve elektroakustičke parametre prema ciljnom setu. Visoke performanse sa kutijama od 9,6 l (0,33 CF). Smanjena dubina, kompaktna magnetna grupa i nedostatak zadnje dekompresijske rupe omogućavaju da se kutija oblikuje oko subwoofera. Dobijajući dubinu skoro istu kao i sam vozač, za maksimalnu slobodu ugradnje na bilo koji tip automobila. Specijalni sistem hlađenja za šestoslojnu zvučnu zavojnicu održava radnu temperaturu u optimalnom opsegu, čak i u slučaju produženih sesija slušanja pri visokom zvučnom pritisku.

Postignut je inovativni sistem dinamičke optimizacije fluida i smanjenja turbulencije, zahvaljujući paukovom nosaču koji deluje kao vazdušni kanal prema otvorima za ventilaciju na korpi. Ovo drastično smanjuje akustičnu izobličenja nastala kompresijom vazduha pri velikim ekskurzijama. Geometrija konusa, suspenzija i pauk su optimizovani korišćenjem FEM (Metoda konačnih elemenata) simulacije da bi se dobila najbolja konfiguracija performansi. Garantuje kontrolu i niska izobličenja čak i pri velikim mehaničkim odstupanjima mobilne grupe. Terminalni blok koristi čvrste potisne konektore koji prihvataju kablove do 8 AVG da bi ponudili nisku otpornost ožičenja i maksimalnu lakoću povezivanja. Čak i u instalacijama sa više subwoofera.

Subwoofer je takođe opremljen elegantnom ABS plastičnom zaptivkom visokog otpora koja omogućava da se rešetka pričvrsti za završetak instalacije. Robusna crna metalna mreža opcione rešetke nudi potpunu zaštitu za subwoofer i privlačan izgled – zahvaljujući Hertz dijamantskom aluminijumskom logotipu. Sa Cento subwooferima, čak i mlađi entuzijasti će uživati u uzbudljivoj reprodukciji niskih frekvencija u automobilu!

Karakteristike Hertz Cento CS 200 S4 Subwoofera:

  • Snaga zvučnika – 350W (700W)
  • Impedansa Ω – 4oma
  • Osetljivost dB – 86.5
  • Kupola  – Polipropilen

 

Hertz je 1998. godine osnovao tim italijanskih 12 voltnih stručnjaka za industriju sa specifičnom misijom na umu. Da donese pravi doživljaj zvuka u živote fanova.  Od samog početka, strast prema pokretnom zvuku je bila osnovna pokretačka snaga vodeći Hertz dizajnerskog centra, koji se nalazi u Italiji, da pobedi u beskrajnom izazovu inovacija koristeći najnaprednije tehnologije. Svaki novi projekat počinje od potreba entuzijasta i razvijen je da ih poveže direktno sa jedinstvenim životnim stilom posvećen uživanja i slušanja u pokretu:
The Hertz Sound Experience

Dodatne informacije

Brend auto zvučnika

Inpedansa zvučnika

4oma

Serija

Snaga zvučnika

700W

Tip kutije

Pasivni sistemi

Tip zvučnika

Subwoofer

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Hertz Cento CS 200 S4 (700W)“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

GRT Group d.o.o.

Maksimalno koristisve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni.

Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.

Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluge, bez prethodne najave na sajtu.