Hertz Powersports GRT Group

Hertz Powersports zvučnici – vrhunski zvuk za off-road

Ako volite dinamičnu muziku i ekstremne senzacije, a jedan od omiljenih sportova vam je off-roading, onda već znate savršenu kombinaciju: adrenalin i vrhunski kvalitet zvuka! Volimo i off-road iskustva, pa smo tu kombinaciju testirali uz pomoć zvučnika iz Herca Powersportsa!

Hertz Powersports GRT Group

U ovom članku ćemo napraviti uvod u Hertz Powersports liniju zvučnika i upoznati vas sa nekim premijum karakteristikama ove opreme.

Kvalitet zvuka nije samo za Vaš auto ili dom! To dokazuje Herc opseg zvučnika, koji hvata vaša očekivanja sa najnaprednijim tehnologijama u kvalitetu zvuka za off-road. Naravno, prvo morate da poslušate njihovu moć da ubedite sebe. Ali, ovaj članak je možda ono što Vam je potrebno da date sebi zamah i testirate takve zvučnike.

Hertz PowerSports – dizajniran za avanturu po novim standardima!

Ko je mogao da zauzima najviše pozicije na tržištu audio opreme automobila ako ne brend Hertz? Lider u audio proizvodima i nagrađivani proizvođač od strane audiofila širom sveta. Hertz je brzo napravio ime za sebe sa tehnologijama visokih performansi koje razvija za zvučnike automobila, pojačala, subwoofe-e i tviteraše. Ali genijalnost njihovih inžinjera se nije tu zaustavila!

Hertz Powersports GRT Group

Brend Hertz je 2016. godine proširio svoju viziju lansiranja novih linija opreme.

Marine and Powersports, sa proizvodima visokih performansi posvećenim čamcima i motorima za ekstremne sportove. Zvučnici van drumskih motora, subwoofer-i i pojačala postali su dostupni kupcima širom sveta. Ova linija je dizajnirana i testirana da izdrži izuzetno surova okruženja.

U stanju su da se nose sa stalnom izloženošću:

  • UV zracima,
  • Vodi,
  • Blatu
  • Prašini
  • Vlažnosti
  • Toplotnim šokovima.

Obezbeđujući savršen, visokofrekventni zvuk pored uticaja ovih rigoroznih uslova.

Novo iskustvo kvaliteta zvuka je savršena karakteristika Hertz proizvoda. Visoko standardni zvuk kroz izdržljivu opremu vrhunskog kvaliteta nalazi se u svakom ozvučenje koje nosi njihov logo.

Ovaj brend retko razočarava, a linije opreme uspevaju da zadovolje mušterije širom sveta.

Pored audio sistema automobila, Hertz je oduvek bio inovativan i održavao je visok nivo kvaliteta u svim proizvodima za čamce ili off-road motore.

PowerSports linija zvučnika brzo se izdvojila do ekstremnih sportskih entuzijasta ili avanturista na Harley Davidson motorima.

Budući da nudi pun zvuk kroz sistem specijalno dizajniran da premaši SPL standarde, novi asortiman se neprimetno integriše u UTV motore, ATV-ove, Bagzijeve i krstareće motocikle.

Pored dinamičnih zvučnika koje nudi, Herc Vas iznenađuje i namenskom linijom ultra-kompaktnih PowerSports pojačala koja nude neverovatnu moć i laku integraciju.

Hertz PowerSports zvučnici za motore i off-road

Optimalan rad u najtežim uslovima, besprekoran zvuk sa čvrstim basom i izvanrednim izlazom. Ovo su glavne odlike Hertz PowerSports zvučnika! Serija zvučnika je dostupna u dve veličine od 6,5 i 8 inča, u dve različite estetske verzije.

Hertz Powersports GRT Group

Tviteraš u svakom modelu odlikuje optimizovano akustično sočivo koje osigurava optimizovano raspršivanje van ose. Dizajnirane su od izdržljivih materijala sa atraktivnom rešetkom od nerđajućeg čelika koja štiti tviteraše kako bi se obezbedio savršen, visokofrekventni prenos sa čvrstom zaštitom tla.

Možete odabrati skup od 2 koaksijalna zvučnika kao što su HERTZ POWERSPORTS HMX 6.5 S ili HERTZ POWERSPORTS HMX 8 S koji će sigurno premašiti vaša očekivanja!

Ako želite visoku estetiku i dodatne funkcije, HERTZ POWERSPORTS HMX 6.5 S LD i HERTZ POWERSPORTS HMX 8 S LD modeli vas iznenađuju opcijom LED-RGB osvetljenja.

Hertz Powersports GRT Group

Hertz PowerSports pojačala

Hertz PowerSports pojačala imaju neverovatan odnos snage i veličine, budući da su izuzetno kompaktni i dizajnirani od vrhunskih materijala kako bi izdržali najteže uslove!

Hertz Powersports GRT Group

Bilo da odaberete 4-kanalni HERTZ POWERSPORTS HMP 4D pojačalo ili 1-kanalni HERTZ POWERSPORTS HMP 1D, možete biti sigurni da nude potpunu fleksibilnost dizajna sa ili bez spoljnih procesora.

Imate beskrajne mogućnosti da se povežete sa bilo kojim izvorom i garancijom za frekvencije napajanja koje se prenose na zvučnike u istom opsegu.

Zahvaljujući posebno izbalansiranom sklopu, pojačala obezbeđuju visoko odbijanje od elektromagnetnih smetnji za rezultate bez buke!

Dinamiku muzike i energiju avanture možete osetiti po novim standardima uz HERTZ opremu!

Hertz Powersports – Naše mišljenje o marine seriji!

Marine zvučnici, kao što ime sugerira, posebno su dizajnirane audio komponente koje su napravljene da izdrže jedinstvene izazove morskog okoliša.

Za razliku od običnih zvučnika, pomorski zvučnici su otporni na korozivne učinke slane vode, štetni uticaj UV zraka i stalnu izloženost vlažnosti.

Ovi kvalitetni zvučnici omogućavaju vlasnicima brodova da uživaju u visokokvalitetnom zvuku dok plove na otvorenom moru ili reci.

SOUNDTRACK VAŠIH AVANTURA

Hertz Marine kontrolne jedinice visokih performansi, zvučnici i pojačala dizajnirani su za rad u morskom okruženju, oduševljavajući emocijama muzike dok uživate u vožnji gliserom – jahtom.

Ali i tu nije kraj, ovi audio proizvodi su kompatabilni sa Motorima i Quad-ovima!

Hertz Powersports GRT Group
Hertz Powersports GRT Group

Uz pravilno instalirane zvučnike, Vaše vozilo će biti obogaćena kvalitetnim zvukom, bez obzira na vremenske uslove.

Budite slobodni da pogledate našu ponudu proizvoda ovog brenda!

Za sva pitanja, naši profesionalci Vam stoje na raspolaganju!

Posetite i našu facebook stranicu!

GRT Group

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Kako biste bili u toku sa novostima, prijavite se na mailing listu