Hertz HMX 6.5 S-LD-G marine zvučnici

32.040,00 RSD sa PDV-om

Hertz Marine audio sistemi zvučnika su posvećeni puristima, sa ciljem postizanja maksimalne konzistentnosti boje zvuka u kombinaciji sa veoma visokom dinamikom i izuzetno proširenim frekventnim odzivom.

Tehnička dokumentacija OVDE

Šifra proizvoda: HMX 6.5 S-LD-G Kategorije: , Oznaka:

Opis

Hertz HMX 6.5 S-LD-G pomorski koaksijalni zvučnik ima sportsku rešetku koja se može farbati za savršen spoj sa sportskim čamcima. Koaksijalni zvučnik je konstruisan da radi u otvorenoj vodi. Zadovoljavajući vas neuporedivim muzičkim emocijama godinama za redom zahvaljujući specijalnim ASA plastičnim rešetkama i polipropilenskom membranom sa zajedničkim presovanim Santoprene okruženjem. Pauk od aramidnih vlakana sa olovnom žicom izolovanom silikonom obezbeđuje izdržljivost i konstantne performanse tokom vremena. Delovi i metode montaže su dizajnirani da zadovolje morska okruženja sa visokom vlažnošću, obezbeđujući najbolje audio performanse iz sezone u sezonu.

Karakteristike Hertz HMX 6.5 S-LD-G zvučnika :

  • Snaga zvučnika – 75W (150W)
  • Impedansa Ω – 4oma
  • Frekventni opseg Hz – 50÷ 25k
  • Osetljivost dB – 89
  • Visokotonac mm (in.) 20 (0,8)
  • Visokotonski magnet – Neodymium
  • Kupola  – Polipropilen sa UV inhibitorima

 

Hertz je 1998. godine osnovao tim italijanskih 12 voltnih stručnjaka za industriju sa specifičnom misijom na umu: da donese pravi doživljaj zvuka u živote fanova.  Od samog početka, strast prema pokretnom zvuku je bila osnovna pokretačka snaga vodeći Hertz dizajnerskog centra, koji se nalazi u Italiji, da pobedi u beskrajnom izazovu inovacija koristeći najnaprednije tehnologije. Svaki novi projekat počinje od potreba entuzijasta i razvijen je da ih poveže direktno sa jedinstvenim životnim stilom posvećen uživanja i slušanja u pokretu:
The Hertz Sound Experience

Zvaničan sajt Hertz proizvoda

Dodatne informacije

Brend auto zvučnika

Inpedansa zvučnika

4oma

Prečnik zvučnika

165mm

Snaga zvučnika

150W

Tip zvučnika

Koaksijalni zvučnici

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Hertz HMX 6.5 S-LD-G marine zvučnici“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

GRT Group d.o.o.

Maksimalno koristisve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni.

Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.

Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluge, bez prethodne najave na sajtu.