Hertz MP 250 D4.3 PRO (1200W) – Subwoofer

39.990,00 RSD sa PDV-om

Zadovoljava svake potrebe, u svakom automobilu. Nova oznaka u svojoj kategoriji za kompletnost asortimana proizvoda i precizan dizajn. Prošireni frekvencijski odziv, široka disperzija po osi, još veća efikasnost i neiskrivljeni, snažni zvuk s bilo kojim izvorima u bilo kojem automobilu.

Tehnička dokumentacija OVDE

Šifra proizvoda: MP250D4.3PRO Kategorije: , Oznaka:

Opis

Izuzetne performanse u kompaktnoj veličini, ovo je meta Mille Pro auto audio subwoofera. Na osnovu svog znanja stečenog sa Mille Legend, tim za istraživanje i razvoj je optimizovao proizvodni proces kako bi ponudio „Hertz Sound Experience“ široj publici koristeći deo tehnologija i materijala vodeće linije. Konus Hertz MP 250 D4.3 PRO je napravljen presovanjem papirne pulpe uz ubrizgavanje mineralnog praha, istom tehnikom konstrukcije koja se koristi za Legend. V-cone® profil povećava krutost, omogućavajući konusu da funkcioniše kao klip. Surround materijali se sastoje od IIR-butil gume visoke čistoće. Kao i Legend ML2000.3 i ML2500.3. Mille PRO subwooferi su napravljeni sa Boundari Free Surround tehnologijom koja omogućava veću površinu emisije jednakog prečnika, stvarajući veći zvučni pritisak.

Kompaktna antirezonantna korpa od aluminijumske legure sa 6 krakova je ista kao i vrhunski model ML 2500.3. Doprinosi mehaničkom prigušenju subwoofera, jer je apsolutno providna za zvuk. 65-mm 4-slojni zvučni kalem viši od 60 mm i namotan u TIL-P formirač, čime se postiže veliki linearni pomak. Konfiguracija DVC impedanse od 4Ω+4Ω poboljšava svestranost da odgovara bilo kom sistemu pojačala. Sistem vazdušnog hlađenja i dekompresije izbegava potrebu za centralnim otvorom na donjoj ploči sa tri prednosti:

– Bolja termička inercija da bi se obezbedile niske radne temperature tokom muzičkih prelaznih pojava;
– Maksimizacija magnetnog polja indukovanog na kalem sa istim ukupnim dimenzijama motora. Zahvaljujući većoj količini gvožđa u polu, verovatnoća magnetnog zasićenja se smanjuje korišćenjem maksimalne gustine fluksa generisane od magneta;
– Mogućnost ugradnje subwoofera direktno na zid kutije, koristeći sve prednosti njegovih minimalnih dimenzija. Prigušni gumeni disk, koji se isporučuje sa proizvodom, pričvršćuje subwoofer za kutiju i obezbeđuje razmenu vazduha za 10 ventilacionih otvora na dnu.

 

Karakteristike Hertz MP 250 D4.3 PRO Subwoofera :

  • Snaga zvučnika – 600W (1200W)
  • Impedansa Ω – 4+4oma
  • Frekventni opseg Hz – 25 ÷ 400
  • Osetljivost dB – 83,5

 

Hertz je 1998. godine osnovao tim italijanskih 12 voltnih stručnjaka za industriju sa specifičnom misijom na umu. Da donese pravi doživljaj zvuka u živote fanova.  Od samog početka, strast prema pokretnom zvuku je bila osnovna pokretačka snaga vodeći Hertz dizajnerskog centra, koji se nalazi u Italiji, da pobedi u beskrajnom izazovu inovacija koristeći najnaprednije tehnologije. Svaki novi projekat počinje od potreba entuzijasta i razvijen je da ih poveže direktno sa jedinstvenim životnim stilom posvećen uživanja i slušanja u pokretu:
The Hertz Sound Experience

Zvaničan sajt Hertz proizvoda

Dodatne informacije

Brend auto zvučnika

Inpedansa zvučnika

4+4oma

Prečnik zvučnika

250mm

Snaga zvučnika

1200W

Tip zvučnika

Subwoofer

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Hertz MP 250 D4.3 PRO (1200W) – Subwoofer“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

GRT Group d.o.o.

Maksimalno koristisve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni.

Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.

Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluge, bez prethodne najave na sajtu.

Pročitajte više od izolaciji