Hertz HMS 12 B4-LD-W marine subwoofer

54.000,00 RSD sa PDV-om

Hertz Marine audio sistemi zvučnika su posvećeni puristima, sa ciljem postizanja maksimalne konzistentnosti boje zvuka u kombinaciji sa veoma visokom dinamikom i izuzetno proširenim frekventnim odzivom.

Tehnička dokumentacija OVDE

Šifra proizvoda: HMS 12 B4-LD-W Kategorija: Oznaka:

Opis

Novi Hertz HMS 12 B4-LD-W marine classic subwoofer sa rešetkom je optimizovan za rad u aplikacijama sa otvorenim pregradama. za dubok i prodoran bas bez potrebe za pravljenjem namenskog kućišta. HMS 12 je dostupan u verzijama od 2 ili 4 oma sa jednom glasovnom zavojnicom, sa zadivljujućim 500W kontinuiranom snagom. Classic rešetka ima ugrađene LED diode. Dizajn motora i ogibljenja je optimizovan za rad velike snage. Beskonačne pregrade sa mogućnošću dugog linearnog kretanja za ogroman izlaz sa niskim izobličenjem. Hertz Marine subwooferi ne samo da dodaju mnogo bas-a vašem sistemu. Već i oslobađaju glavne zvučnike od napornog rada na reprodukciji najnižeg frekventnog opsega. Čime se maksimiziraju ukupne performanse sistema za neograničen zvučni pritisak i emocije!

Karakteristike Hertz HMS 12 B4-LD-W subwoofera :

  • Snaga zvučnika – 500W (1000W)
  • Impedansa Ω – 4oma
  • Osetljivost dB – 89,5
  • Visokotonski magnet – Neodymium
  • Kupola  – Polipropilen sa UV inhibitorima

 

Hertz je 1998. godine osnovao tim italijanskih 12 voltnih stručnjaka za industriju sa specifičnom misijom na umu: da donese pravi doživljaj zvuka u živote fanova.  Od samog početka, strast prema pokretnom zvuku je bila osnovna pokretačka snaga vodeći Hertz dizajnerskog centra, koji se nalazi u Italiji, da pobedi u beskrajnom izazovu inovacija koristeći najnaprednije tehnologije. Svaki novi projekat počinje od potreba entuzijasta i razvijen je da ih poveže direktno sa jedinstvenim životnim stilom posvećen uživanja i slušanja u pokretu:
The Hertz Sound Experience

Zvaničan sajt Hertz proizvoda

Dodatne informacije

Brend auto zvučnika

Inpedansa zvučnika

4oma

Prečnik zvučnika

300mm

Snaga zvučnika

1000W

Tip zvučnika

Subwoofer

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Hertz HMS 12 B4-LD-W marine subwoofer“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

GRT Group d.o.o.

Maksimalno koristisve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni.

Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.

Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluge, bez prethodne najave na sajtu.

Pročitajte više od izolaciji