Hertz HMR 15- vodootporni medijalni uređaj

18.000,00 RSD sa PDV-om

Novi Hertz izvor karakteriše minimalistički dizajn kvadratnog oblika, savršeno u skladu sa najnovijim trendovima u najprestižnijim navigacionim instrumentima. Središnji deo je velikodušan ekran sa velikim panelom sa dugmadima za pomorstvo koji je simetrično raspoređen u donjem i gornjem delu. Zahvaljujući Bluetooth® 5.0 možete da strimujete zvuk visokog kvaliteta sa svog omiljenog mobilnog uređaja, maksimizirajući zabavu na otvorenom!

Šifra proizvoda: 1900 Kategorije: , Oznaka:

Opis

Hertz HMR 15- vodootporni medijalni uređaj

Predstavljamo Hertz HMR 15 Marine izvor zvuka, dizajniran da unapredi vaše iskustvo na vodi sa vrhunskim karakteristikama i snažnim performansama. Ovaj uređaj se ističe elegantnim 2.8” DOT Matrix ekranom i IP66 ocenom prednje ploče, obezbeđujući izdržljivost u uslovima plovidbe, uz jasnu vidljivost i intuitivno upravljanje.

Sa moćnim zvukom koji pruža 4 x 50 W maksimalne snage na 4 Ω, HMR 15 podržava višestruke audio izlaze, uključujući 2x L+R izlaza za prednje i zadnje zvučnike, kao i 1x L+R subwoofer izlaz sa podešavanjem LPF (80, 120, 160 Hz). Takođe ima RCA AUX ulaz i ekvilajzer za bas i visoke tonove sa 3 predefinisana podešavanja, omogućavajući vam da prilagodite zvuk prema vašim željama.

Povezivanje je jednostavno zahvaljujući Bluetooth® 5.0, što omogućava strimovanje visokokvalitetnog zvuka sa kompatibilnih uređaja, dok USB port (1A) pruža dodatne opcije za reprodukciju medija. Uređaj takođe uključuje AM/FM tuner (EU/US), zadovoljavajući različite radio preferencije.

Dizajniran za jednostavnu instalaciju, HMR 15 se lako uklapa sa montažnom dubinom od 72 mm, koristeći panelnu montažu ili U-bracket metodu za sigurno postavljanje na vašem plovilu. Njegov minimalisticki kvadratni dizajn ne samo da poboljšava estetiku već se i besprekorno uklapa sa modernim navigacionim sistemima.

Bilo da plovite ili ste usidreni, Hertz HMR 15 marine izvor zvuka pruža izuzetne audio performanse i funkcionalnost, čineći ga idealnim saputnikom za obogatiti vaše morske avanture.

Jednostavan interfejs i kompatibilnost sa do tri HMC U1 daljinska upravljača osiguravaju praktično upravljanje sa bilo kog mesta na brodu. Dok se fokusira na performanse, HMR 15 takođe predstavlja trendi, prostorno efikasan dizajn koji se besprekorno uklapa sa najnovijim navigacionim instrumentima, unapređujući funkcionalnost i estetiku na vašem plovilu.

Za Hertz HMR 15- vodootporni medijalni uređaj, pročitati tehničku dokumentaciju OVDE

Ukoliko su Vam specifikacije ovog uređaja neodgovarajuće, na sledćem linku pogledajte ostale Hertz Marine uređaje

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Hertz HMR 15- vodootporni medijalni uređaj“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

GRT Group d.o.o.

Maksimalno koristisve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni.

Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.

Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluge, bez prethodne najave na sajtu.

Pročitajte više od izolaciji