Hertz HMD8 DSP (1040W)

143.990,00 RSD sa PDV-om

Hertz HMD8 DSP (1040W) – marine pojačalo
Tehnička dokumentacija OVDE

Šifra proizvoda: hmd8 dsp Kategorije: , Oznaka:

Opis

Hertz HMD8 DSP, pokretan Hertz Marine DSP tehnologijom, donosi nove vrhunce zadovoljstva slušanja tokom navigacije. DSP interfejs PC-Softver prilagođen korisniku čini proces podešavanja lakim, iskorišćavajući svaku pojedinu tabletu performansi iz instaliranog sistema zvučnika. Neverovatna snaga od 8 * 85W ili 4 * 260W (RMS@ 4Ω) daje HMD 8DSP mogućnost da sa autoritetom pokreće kompletan sistem zvučnika koji generiše tone kristalno čistog SPL-a do 3 različite zone plovila. Filozofija dizajna „Power for the Waves“ sadrži čvrsto kućište napravljeno od ekstrudiranog aluminijuma sa antikorozivno tretiranim PCB-om kako bi se obezbedilo godine zadovoljstva slušanja u otvorenoj vodi.

 

Karakteristike Hertz HMD8 DSP pojačala :

Broj kanala : 8
Izlazna snaga (RMS)@ 14.4V :
85W * 8 (4 ohm)
130W * 2 (2 ohm)
260W * 4 (4 ohm)
Distorzija – THD (100 Hz@4ohm) : 0.06%
Damping faktor (100 Hz@4ohm) : >110
Dimenzije / mm : 238 x 49,5 x 155

 

Hertz je 1998. godine osnovao tim italijanskih 12 voltnih stručnjaka za industriju sa specifičnom misijom na umu: da donese pravi doživljaj zvuka u živote fanova.  Od samog početka, strast prema pokretnom zvuku je bila osnovna pokretačka snaga vodeći Hertz dizajnerskog centra, koji se nalazi u Italiji, da pobedi u beskrajnom izazovu inovacija koristeći najnaprednije tehnologije. Svaki novi projekat počinje od potreba entuzijasta i razvijen je da ih poveže direktno sa jedinstvenim životnim stilom posvećen uživanja i slušanja u pokretu:
The Hertz Sound Experience

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Hertz HMD8 DSP (1040W)“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

GRT Group d.o.o.

Maksimalno koristisve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni.

Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.

Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluge, bez prethodne najave na sajtu.