Hertz HCP 2 (400W) – dvokanalno auto pojačalo

19.990,00 RSD sa PDV-om

Hertz HCP 2 400W – dvokanalno auto pojačalo
Tehnička dokumentacija OVDE

Šifra proizvoda: hcp2 Kategorija: Oznaka:

Opis

Hertz HCP 2 je stereo audio pojačalo za automobile, dizajnirano da proširi ili modifikuje sa maksimalnom lakoćom fabrički sistem: sadrži ulaze sa unapred pojačanjem (Pre-In) kao i ulaze visokog nivoa (Speaker-In), za povezivanje sa bilo kojim glavne jedinice. Sva Hertz Compact Power pojačala su sastavljena od visokokvalitetnih komponenti i poseduju kompletan i zaobilazni sistem skretnica. Sistem disipacije je optimizovan tako što se toplota prenosi na hladnjak, a zatim raspršuje kroz bočne strane pojačala. Sa HCP 2 mogu se realizovati sistemi velike snage: podesivi i u mono, za pogon subwoofera i zajedno sa drugim pojačalom, za složenije sisteme; takođe ima filtere za pojačavanje basa (0 ÷ 12 dB) za poboljšanje niskih frekvencija.

 

Karakteristike Hertz HCP 2 pojačala :

Broj kanala : 2
Izlazna snaga (RMS)@ 14.4V :
65W * 2 (4ohm)
100W * 2 (2ohm)
200W * 1 (4ohm)
Distorzija – THD (100 Hz@4ohm) : 0.01%
Damping faktor (100 Hz@4ohm) : 200
Dimenzije / mm : 215 * 190 * 50

 

Hertz je 1998. godine osnovao tim italijanskih 12 voltnih stručnjaka za industriju sa specifičnom misijom na umu: da donese pravi doživljaj zvuka u živote fanova.  Od samog početka, strast prema pokretnom zvuku je bila osnovna pokretačka snaga vodeći Hertz dizajnerskog centra, koji se nalazi u Italiji, da pobedi u beskrajnom izazovu inovacija koristeći najnaprednije tehnologije. Svaki novi projekat počinje od potreba entuzijasta i razvijen je da ih poveže direktno sa jedinstvenim životnim stilom posvećen uživanja i slušanja u pokretu:
The Hertz Sound Experience

Zvaničan sajt Hertz proizvoda

Dodatne informacije

Brend auto pojačala

Hertz

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Hertz HCP 2 (400W) – dvokanalno auto pojačalo“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

GRT Group d.o.o.

Maksimalno koristisve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni.

Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.

Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluge, bez prethodne najave na sajtu.