Hertz HCP 1DK (2480W) – monoblok auto pojačalo

55.990,00 RSD sa PDV-om

Hertz HCP 1DK (2480W) – monoblok auto pojačalo
Tehničke karakteristike OVDE

Šifra proizvoda: hcp 1dk Kategorija: Oznaka:

Opis

Hertz HCP 1DK je mono pojačalo D klase za automobile, sa hladnjakom neverovatno smanjene veličine. Sva Hertz Compact Power pojačala su sastavljena od visokokvalitetnih komponenti i poseduju kompletan i zaobilazni sistem skretnica. Sistem disipacije je optimizovan tako što se toplota prenosi na hladnjak, a zatim raspršuje kroz bočne strane pojačala. HCP 1D je dizajniran da radi u više konfiguracija. Tačnije, ima Hi-Pass pred-pojačane izlaze, pružajući mogućnost kreiranja Band-Pass-a na prednjem wooferu. Osim toga, korišćenjem HRC pribora (Hertz daljinski upravljač), jačina zvuka subwoofera se može daljinski kontrolisati sa izuzetnom preciznošću.

 

Karakteristike Hertz HCP 1DK pojačala :

Broj kanala : 1
Izlazna snaga (RMS)@ 14.4V :
740W * 1 (4 ohm)
1240W * 1 (2 ohm)
Distorzija – THD (100 Hz@4 ohm) : 0.25%
Damping faktor (100 Hz@4 ohm) > 100
Dimenzije / mm : 315 x 190 x 50

 

Hertz je 1998. godine osnovao tim italijanskih 12 voltnih stručnjaka za industriju sa specifičnom misijom na umu: da donese pravi doživljaj zvuka u živote fanova.  Od samog početka, strast prema pokretnom zvuku je bila osnovna pokretačka snaga vodeći Hertz dizajnerskog centra, koji se nalazi u Italiji, da pobedi u beskrajnom izazovu inovacija koristeći najnaprednije tehnologije. Svaki novi projekat počinje od potreba entuzijasta i razvijen je da ih poveže direktno sa jedinstvenim životnim stilom posvećen uživanja i slušanja u pokretu:
The Hertz Sound Experience

Zvaničan sajt Hertz proizvoda

Dodatne informacije

Brend auto pojačala

Hertz

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Hertz HCP 1DK (2480W) – monoblok auto pojačalo“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

GRT Group d.o.o.

Maksimalno koristisve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni.

Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.

Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluge, bez prethodne najave na sajtu.