Hertz Dieci DSK 165.3 (160W) Dvokomponentni

13.560,00 RSD sa PDV-om

Zadovoljava svake potrebe, u svakom automobilu. Nova oznaka u svojoj kategoriji za kompletnost asortimana proizvoda i precizan dizajn. Prošireni frekvencijski odziv, široka disperzija po osi, još veća efikasnost i neiskrivljeni, snažni zvuk s bilo kojim izvorima u bilo kojem automobilu.

Tehnička dokumentacija OVDE

Šifra proizvoda: dsk165 Kategorije: , Oznaka:

Opis

Hertz Dieci DSK 165.3 dvokomponentni sistemi omogućavaju da se ostvari visok kvalitet audio sistema uz  maksimalnu  jednostavnost. Vuferi posedujujedinstveni profil  V – membrane a TPU (Termoplastični poliuretan) okružujući obezbeđuje linearnost i smanjenje neželjenih rezonanci, čak i na visokoj ekskurziji. Materijali visokih performansi, kao što su neodiumske  PEI membrane, obezbediće produžen i visok opseg frekvencija, a pasivni filteri se nalaze direktno na priključnim kablovima isporučeni zajedno sa bogatim nizom pribora koji pospešuju i skraćuju vreme instalacije.

Karakteristike Hertz Dieci DSK 165.3 zvučnika :

  • Snaga zvučnika – 30W (60W)
  • Impedansa Ω – 4oma
  • Frekventni opseg Hz – 70 ÷ 21k
  • Osetljivost dB – 92
  • Niskotonac mm (in.) – 165 (6.5)
  • Visokotonac mm (in.) – 24 (0.9)
  • Niskotonski magnet – Fritni fluit visoke gustine
  • Visokotonski magnet – Neodymium
  • Zvučni konus zvučnika – Vodootporni presovani papir
  • Kupola visokotonca – PEI

Hertz je 1998. godine osnovao tim italijanskih 12 voltnih stručnjaka za industriju sa specifičnom misijom na umu: da donese pravi doživljaj zvuka u živote fanova.  Od samog početka, strast prema pokretnom zvuku je bila osnovna pokretačka snaga vodeći Hertz dizajnerskog centra, koji se nalazi u Italiji, da pobedi u beskrajnom izazovu inovacija koristeći najnaprednije tehnologije. Svaki novi projekat počinje od potreba entuzijasta i razvijen je da ih poveže direktno sa jedinstvenim životnim stilom posvećen uživanja i slušanja u pokretu:
The Hertz Sound Experience

Zvaničan sajt Hertz proizvoda

Dodatne informacije

Brend auto zvučnika

Inpedansa zvučnika

4oma

Prečnik zvučnika

165mm

Snaga zvučnika

160W

Tip zvučnika

Dvokomponentni zvučnici

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Hertz Dieci DSK 165.3 (160W) Dvokomponentni“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

GRT Group d.o.o.

Maksimalno koristisve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni.

Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.

Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluge, bez prethodne najave na sajtu.