Hertz Cento CK 130 (210W) – Dvokomponentni auto zvučnici 130mm

23.600,00 RSD sa PDV-om

Prestavljamo vam Hertz Cento seriju auto zvučnika, autentični Hertz Sound sistemi za mlade ljubitelje hi-fi automuzike u automobilima.
Zahvaljujući dizajnu planiranom do detalja, zvučnici Cento održavaju linearni i kontrolisani izlaz, čak i pri vrlo visokim jačinama slušanja koje zahtevaju mlađi obožavaoci. Hertz Cento je prvi korak u uzbudljivi svet slušanja u automobilu na najvišim nivoima.

Tehnička dokumentacija OVDE

Šifra proizvoda: ck130 Kategorije: , Oznaka:

Opis

Dvokomponentni Hertz Cento CK 130 karakteriše novi visokotonac C 26 koji sadrži 26 mm (1 inč) Tetolon® kupolu i 20 mm (0,8 in.) Glasovni namotaj za detaljnu i prirodnu reprodukciju srednje visokih frekvencija. Tim za istraživanje i razvoj intenzivno je radio na optimizaciji karakteristika disperzije C 26 kako bi se maksimizovale performanse na tački slušanja, sa prirodnim i progresivnim prevrtanjem i prirodnim tonom koji favorizuje linearnost frekvencije. Mnogo vremena je uloženo u istraživanje savršenog materijala za niskotonce C 130: kroz dug proces prilagođavanja materijala odabran je SPP-M (Semi Pressed Paper-Mica), koji zadržava prirodni zvuk polupresovanog papira i poboljšava ga prahom od liskuna koji poboljšava krutost. Rezultat je odličan balans između lakoće i prigušenja, neophodan za snažnu i kontrolisanu emisiju. Veliki feritni magnet pruža izvrsnu kontrolu čak i pri većim izletima. Izuzetno kompaktni crossover CCKS 2 koji sadrži kontrolu nivoa emisije visokotonca (0, +3 dB) koristi odabrane komponente za potpun i privlačan zvuk. Rešetke CG 100 uključene u sisteme Cento uljepšavaju unutrašnjost automobila svojim sofisticiranim dizajnom. Izrađeni od visokootpornog ABS-a sa metalnom mrežom, nude visok stepen zaštite u kompaktnoj veličini, idealni za ugradnju u automobil.

Karakteristike Hertz Cento CK 130 zvučnika :

  • Snaga zvučnika – 70W (210W)
  • Impedansa Ω – 4oma
  • Frekventni opseg Hz – 65 ÷ 22.5k
  • Osetljivost dB – 92.5
  • Niskotonac mm (in.) 130 (5)
  • Visokotonac mm (in.) 26 (1)
  • Niskotonski magnet – Fritni fluit visoke gustine
  • Visokotonski magnet – Neodymium
  • Zvučni konus zvučnika – Vodootporni polupresovani papir + Mica
  • Kupola visokotonca – Tetolon

Zvaničan sajt Hertz proizvoda

Dodatne informacije

Brend auto zvučnika

Inpedansa zvučnika

4oma

Prečnik zvučnika

130mm

Snaga zvučnika

210W

Tip zvučnika

Dvokomponentni zvučnici

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Hertz Cento CK 130 (210W) – Dvokomponentni auto zvučnici 130mm“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

GRT Group d.o.o.

Maksimalno koristisve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni.

Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.

Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluge, bez prethodne najave na sajtu.

Pročitajte više od izolaciji