Connection SLI 2.2 Hi-Low pretvarač signala

7.840,00 RSD sa PDV-om

Adapter pretvara signal visokog nivoa iz linije zvučnika radija i transformiše ga u bezbedniji audio signal niskog nivoa. Ovo vam omogućava da svom sistemu dodate 2-kanalno pojačalo za veću izlaznu snagu i bolji kvalitet zvuka.

Tehnička dokumentacija OVDE

Šifra proizvoda: 1491 Kategorija: Oznaka:

Opis

Connection SLI 2.2 Hi-Low pretvarač signala kao adapter pretvara signal visokog nivoa iz linije zvučnika radija i transformiše ga u bezbedniji audio signal niskog nivoa. Ovo vam omogućava da svom sistemu dodate 2-kanalno pojačalo za veću izlaznu snagu i bolji kvalitet zvuka.

GLAVNE KARAKTERISTIKE

1. ODLIČAN KVALITET ZVUKA
Konverzija je postignuta zahvaljujući visokokvalitetnim transformatorima koji čuvaju ceo propusni opseg i tehnologiji STOP NOISE koja nudi potpuno odbijanje električnih smetnji jer transformatori obezbeđuju galvansko razdvajanje između izvora i pojačala.

2. LAKO ZA INSTALACIJU
Robusna i kompaktna zaštićena aluminijumsko kućište sa šemom povezivanja na dnu i priključnom pločom na jednoj strani koja olakšava instalaciju čak i na zadnjoj komandnoj tabli.

3. JEDAN KONEKTOR
Ožičenje označeno i završeno Molek* konektorom sa plastičnom trakom otpornom na cepanje, za dugotrajnu i laku vezu

4. POTPUNA OEM INTEGRACIJA
DSR (odnos dvostrukog smanjenja)
Omjer konverzije velike snage (8:1) i niske snage (4:1) koji se bira preko DIP prekidača nezavisno za svaki ulaz, prednji i zadnji, za ispravan interfejs sa tradicionalnim OEM izvorima (Lov-Pover) ili OEM pojačala sa visokonaponskim izlazima (High-Pover) do 35V RMS

USS (UNIVERZALNI SIMULATOR ZVUČNIKA)

On simulira opterećenje zvučnika na 4 ulazna kanala (prednji i zadnji), za potpunu kompatibilnost interfejsa sa OEM izvorima koji detektuju originalno opterećenje zvučnika (impedansu) povezano sa njihovim izlazima.

ARTTM (AUTOMATSKO DALJINSKO UKLJUČIVANJE)**

Funkcija kompatibilna sa svim OEM izvorima, uključujući i one najnovije generacije, koja stvara izlaz od 12 V za daljinsko upravljanje pojačalom kada se SLI napaja.

Connection SLI 2.2 Hi-Low pretvarač signala je premium artikal bez kojeg zvuk i jačina u vašem automobilu nikada neće biti poput neke koncertne hale.

Više o Connection proizvodima OVDE

Dodatne informacije

Težina1 kg
Dimenzije18 × 12 × 5 cm

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Connection SLI 2.2 Hi-Low pretvarač signala“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

GRT Group d.o.o.

Maksimalno koristisve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni.

Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.

Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluge, bez prethodne najave na sajtu.

Pročitajte više od izolaciji