Connection FSK 175.1 – 10 AWG set kablova za pojačala sa RCA kablom

5.390,00 RSD sa PDV-om

Da bi isporučili najbolji zvuk, pojačalu je potrebno da njegovo napajanje i ožičenje uzemljenja budu dovoljno veliki (prečnik) da udovolje njegovoj potražnji za električnom strujom. Zato Connection FSK 175.1 instalacijski komplet za povezivanje jednog pojačala do 175W je najbolji odabir za vaše pojačalo.
Audison Connection je visokokvalitetni set kablova od 6 mm²

Opis

Connection FSK 175.1 – 10 AWG set kablova za pojačala sa RCA kablom za jedno pojačalo do 175W

FIRST FSK 175.1 kompanije Audison Connection je visokokvalitetni set kablova od 6 mm² koji obezbeđuje pouzdan prenos energije. Ovaj komplet je savršeno rešenje za kompletnu instalaciju jednog pojačala do 175W. Uključuje 5,2 metara dugačko crveno-providni plus kabla, 1 metar dugačkog, crno-providnog kabla za uzemljenje i 10 metara dugačak kabl za zvučnike. Tu je i činč kabl od 4,5 metara. Takođe dobijate sve potrebne prstenaste i viljuške stezaljke, kao i vezice za kablove. Ovaj set se posebno odlikuje visokokvalitetnom izradom, tako da možete izvršiti efikasnu i bezbednu instalaciju.

Tehnički podaci i sadržaj seta:

5,2 metara plus kabl sa integrisanim Ato držačem osigurača (osigurač uključen).
Kabl za uzemljenje dužine 1 metar.
5,2 m dugačak 1 mm² daljinski kabl
10 metara kabl za zvučnike
4,5 metara RCA-chinch kabl
99,9% OFC – bakar bez kiseonika
Uključujući sve potrebne prstenaste i viljuške terminale.
Uključujući vezice za kablove.

Connection FSK 175.1 – 10 AWG set kablova za pojačala sa RCA kablom je jedan od setova kojih nudimo.
Na sledećem linku možete da pregledate svih setova iz naše ponude. OVDE

Audio svet automobila je u stalnoj evoluciji i mnoge stvari su se promenile u poslednjih deset godina. Dostupni prostor za instalaciju se značajno smanjio i izazov za integraciju OEM-a postao je teži nego ikada. Iz tog razloga, linija Connection je obnovljena kako bi ponudila inteligentna rešenja za profesionalce koji dalje poboljšavaju svoj prepoznatljivi standard visokog kvaliteta.

Tim za istraživanje i razvoj se posebno koncentrisao na jednostavnost instalacije: inženjeri su kreirali inovativna rešenja da obezbede mogućnost korišćenja Connection proizvoda u bilo kom prostoru, sa ciljem razvoja bilo koje vrste projekta pod najboljim mogućim uslovima.

Zahvaljujući ovoj evoluciji, Connection je spreman da se suoči sa budućnošću igrajući vodeću ulogu, sa asortimanom proizvoda koji pruža najbolje rešenje za bilo koju od potreba profesionalaca za audio u automobilu.

Dodatne informacije

Jačina

175W

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Connection FSK 175.1 – 10 AWG set kablova za pojačala sa RCA kablom“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

GRT Group d.o.o.

Maksimalno koristisve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni.

Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.

Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluge, bez prethodne najave na sajtu.

Pročitajte više od izolaciji