BMW Audison Audio GTR Group

BMW Audison – osetite novu generaciju zvuka!

Sigurni smo da volite i slušate muziku! Da li volite osećaj koje Vam živahne pesme daju tokom vožnje? Odaberite neki od širokog spektra namenskih zvučnika sa Audisonovim Plug&Play sistemom i ponovo otkrijte muziku sa najboljim audio sistemom za BMW!

BMW Audison Auto zvučnik GRT Group

Ostanite sa nama u sledećim redovima i shvatićete kakvu snagu vam donosi ova investicija. Zvučnici posvećeni BMW-ima koji znatno poboljšavaju fabrički audio system.

Kada je reč o dobrom zvuku, finese dolaze u igru. Vlasnici ovog brenda znaju da unapređenje sistema koji se sastoji od namenskih zvučnika zahteva pažnju, vreme I trud.

Za početak, moramo pomenuti da je Vaš automobil opremljen pojačalom i subwooferom, koji osigurava određeni kvalitet zvuka, ali se može modifikovati u mnogo bolji!

Čime BMW i Audison zvuk dovodi na drugi nivo kvaliteta?

BMW Audison Auto zvučnik GRT Group

Audisonovi Plug&Play sistemi dizajnirani su da poboljšaju Vaš audio sistem, čime se njegov zvuk dovodi na drugi nivo kvaliteta, ali bez dodatne intervencije i bez promena audio ekosistema automobila. Ovo je važno, jer ne rizikujete da oštetite fabričku strukturu automobila.

Zapravo, najvažnije je napomenuti da ovi sistemi ne podrazumevaju nikakve radnje na sistemu žica, tako da ne ometaju garanciju i kvalitet rada automobila.

Namenski zvučnici se lako integrišu i obezbeđuju čist zvuk.

Sistemi se sastoje od sledećih elemenata:

  • prednji zvučnici
  • zadnji zvučnici
  • sabvuferi
  • pojačalo
  • namenski konektori

Njihovim integrisanjem u BMW-ov audio sistem, stvarate stereo mehanizam sa akcentom na jačanje čistog zvuka bez smetnji, omogućavajući Vam da dobijete maksimalno zadovoljstvo od bilo koje vrste muzike, od klasičnog do hard roka.

Intuitivne su za upotrebu i mogu se precizno prilagoditi vašem modelu automobila!

Kojem BMW modelu odgovaraju i čemu još služe?

Zvučnici idealno odgovaraju bilo kom BMW modelu, lako se instaliraju i ne ometaju elektronske sisteme u Vašem automobilu, što dugoročno garantuje pravilno funkcionisanje automobila. Takođe, zahvaljujući intuitivnoj strukturi, ovaj sistem stvara efikasan tandem sa već postojećim mehanizmima mašine.

Dostupno je nekoliko nivoa nadogradnje, tako da možete da odaberete šta Vam je zaista potrebno u okviru budžeta.

To je dodatna mogućnost da se otkrije svet muzike ili, zašto da ne, da se nauči nešto novo?

Ako ste pored odabranih muzičkih preferencija aktivni potrošač podkasta, onda vam je sigurno potreban kvalitetan audio sistem koji bi vam omogućio da slušate omiljene frekvencije, iz dana u dan.

Ako želite da slušate kvalitetne podkaste, učite korisne stvari, dok ste na putu kući, da radite ili putujete na nove destinacije, onda su BMW namenski sistemi zvučnika upravo ono što Vam je potrebno.

BMW Audison Auto zvučnik GRT Group

Pomaže vam da otkrijete muziku, drugačije, ali i da se emotivno izbalansirate.

Svako ko uživa u muzici i ima auditivno pamćenje i ko oseća da ima potrebu da svoje omiljene pesme, kompozicije ili radio stanice sluša u savršenom kvalitetu, bez kompromisa. Odnosno, provodeći vreme na putu, u saobraćajnim gužvama, želite nešto što bi Vas opustilo.

Takođe, dobra muzika znatno povećava nivo endorfina, čineći Vas srećnijim i spremnijim za izazove dana. Vredi zapamtiti da neki muzički žanrovi čak zahtevaju prisustvo kvalitetnih audio sistema.

Audison bit Ten procesor zvuka GRT Group

Svaki žanr postaje pristupačniji slušaocima i prijatniji.

Odaberite Audisonove Plug&Play sisteme i moći ćete da iskusite najprijatnije senzacije slušanja. Dizajnirane po svetskim standardima kvaliteta, jednostavne su za korišćenje i izuzetno su dugotrajne, tako da ćete moći da ih koristite dugi niz godina nakon instalacije.

Kako odabrati pravi izbor BMW Audison audio uređaja?

Prvi korak je da istražite sjajnu ponudu koju imamo za Vas na našem sajtu!

Drugi korak bi bio kontakt ka našim specijalistima, koji će Vam pomoći da napravite pravi izbor na osnovu Vaših želja i budžeta.

Sve nakon toga je dogovor koji možemo postići efikasno i profesinalno za Vas!

Posetite i našu facebook stranicu!

GRT Group

GRT Group

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Kako biste bili u toku sa novostima, prijavite se na mailing listu