Hertz CBA 250 aktivna subwoofer kutija

47.900,00 RSD sa PDV-om

Hertz CBA 250

250 (10) mm (in.) | 500 W | 0.4 Ohm | Aktivna sabvuver kutija.
Zahvaljujući dizajnu planiranom do poslednjeg detalja, Cento sabvuferi održavaju linearan i kontrolisan izlaz, čak i pri veoma visokim jačinama slušanja koje zahtevaju mlađi obožavaoci. Hertz Cento je prvi korak u uzbudljivi svet slušanja u automobilu na najvišem nivou.

Opis

Hertz CBA 250 aktivna subwoofer kutija, 250 (10) mm (in.) | 500 W | 0.4 Ohm |

Hertz CBA 250 aktivna sabvufer kutija, sa drajverom od 10 inča. Kutija ima namenski modul za pojačavanje visokih performansi koji poboljšava sve tehnologije pasivne kutije, kao što su dizajn 2S², Plug & Play terminalni blok i ultra-kompaktne veličine. SSP (Sub Smart Plug) terminalni blok ima jedan Plug & Play konektor kako bi se kutija mogla lako i bezbedno isključiti.
Modul za pojačavanje, sa izlaznom snagom od 250W RMS, razvijen je he-li tehnologijom (visoka efikasnost / niska impedansa), koja zahvaljujući odsustvu DC-DC pojačivača napona dostiže impresivnih 90% nivoa efikasnosti, veoma blizu teorijska granica D-klase. Buttervortov niskopropusni filter na 12dB/okt. sa varijabilnom graničnom frekvencijom (50-200 Hz) može se zaobići, kada se koristi sa eksternim procesorom sa pred-izlaznim izlazom namenjenim sub. Podesiva kontrola pojačanja basa (0 ÷ 6 dB) na 45 Hz omogućava korisniku da naglasi odziv na donjoj strani spektra, a kontrola faze (0 – 180°) upotpunjuje opremu. Ulaz za zvučnike visokog nivoa na višepolnom konektoru olakšava integraciju sa OEM audio sistemima, dok je ulaz niskog nivoa na RCA namenjen povezivanju sa izvorima koji nisu dostupni na tržištu.

Tehničke karakteristike Hertz CBA 250 aktivna subwoofer kutija OVDE 

“Zašto je važno imati aktivni subwoofer u automobilu?”

Aktivni subwooferi u automobilima pružaju dubok bas i poboljšavaju kvalitetu zvuka.
Evo pet razloga zašto biste trebali razmisliti o ugradnji aktivnog subwoofera:

  1. Duboki bas: Aktivni subwooferi su posebno dizajnirani za reprodukciju niskih frekvencija (basova). Pružaju snažan bas koji standardni zvučnici ne mogu postići.
  2. Dinamika muzike: Aktivni subwoofer dodaje dinamiku muzici, čineći je živopisnijom i emocionalno bogatijom.
  3. Bolja reprodukcija niskih tonova: U automobilima, zvučnici su obično manji i ne mogu reprodukovati niske tonove tako dobro kao aktivni subwoofer. Aktivni subwoofer poboljšava reprodukciju niskih frekvencija.
  4. Optimizacija prostora: Aktivni subwooferi su kompaktni i mogu se smjestiti u različite dijelove automobila, čime se štedi prostor.
  5. Jednostavna instalacija: Aktivni subwooferi dolaze s ugrađenim pojačalom i kontrolama, što olakšava instalaciju i podešavanje.

Ukratko, aktivni subwoofer u automobilu pruža bolji bas, poboljšava zvuk i omogućava vam da uživate u muzici na višoj razini. 🚗🎶

Dodatne informacije

Brend

Vrsta vufera

Serija

Prečnik zvučnika

Snaga zvučnika

Inpedansa zvučnika

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Hertz CBA 250 aktivna subwoofer kutija“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

GRT Group d.o.o.

Maksimalno koristisve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni.

Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.

Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluge, bez prethodne najave na sajtu.

Pročitajte više od izolaciji