Opis

Oštroumni vozači, koji žele da kombinuju visoku tehnologiju sa najfinijim dizajnom, će voleti XENARC COOL BLUE INTENSE. Sijalice pod visokim pritiskom nude plavičasto, kontrastno-izraženo svetlo sa poznatim HID svetlosnim fluksom. Zbog toga osiguravaju savršeno osvetljenje puta, individualni dizajn sijalice i bezbednu vožnju sa manje rizika od zamora. Kao dodatak tome, inovativna rešenja su impresivna zbog svog savršenog trajanja i perfektnog dizajna. Zahvaljujući temperaturi boje od 6000 Kelvina i svom COOL BLUE efektu, garantovano ćete privući pažnju posmatrača, naročito specijalista za tjuning i vozača koji vole moderan izgled. Kako bi se osigurao standardizovan izgled, OSRAM nudi XENARC COOL BLUE INTENSE sijalice za sve farove. Sve sijalice u porodici XENARC COOL BLUE INTENSE su odobrene od strane ECE i imaju oznaku u obiliku TAČKE.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Osram D3S Xenarc Cool Blue Intense xenon auto sijalica“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

GRT Group d.o.o.

Maksimalno koristisve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni.

Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.

Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluge , bez prethodne najave na sajtu.