Hertz HCP 4MDK (2000W)

46.390,00 RSD sa PDV-om

Hertz HCP 4MDK (2000W) – marine pojačalo
Tehnička dokumentacija OVDE

Šifra proizvoda: hcp 4mdk Kategorije: , Oznaka:

Opis

Novi Hertz HCP 4MDK ima najnoviju generaciju D-klase 2Ω stabilnog izlaznog stepena koji dostiže impresivnu RMS snagu od 150 W * 4 sa odličnim odnosom signala/šuma od 105 dB. Izuzetno raznovrstan, kompletan u svojim funkcijama, opremljen ulazima za zvučnike i RCA-In za rad sa bilo kojom glavnom jedinicom, dizajniran je da radi i u mono (režim koji se bira), pružajući mogućnost pravljenja dvozonskog stereo ili jednozonski stereo sistem sa subwooferom. Sistem disipacije je optimizovan tako što se toplota prenosi na hladnjak, a zatim raspršuje kroz bočne strane pojačala. HCP 4MDK četvorokanalno pomorsko pojačalo ima kompaktan dizajn spreman za suočavanje sa otvorenim vodenim okruženjem, pružajući tone čiste energije. Skretnica pojačala HCP M obezbeđuje izuzetnu fleksibilnost: potpuno podesivi Lo-pass, Hi-pass filteri sa 12 dB/okt. nagibi i Bass Boost za poboljšanje niskih frekvencija.

 

Karakteristike Hertz HCP 4MDK pojačala :

Broj kanala : 4
Izlazna snaga (RMS)@ 14.4V :
150W x 4 (4 ohm)
250W x 4 (2 ohm)
150W x 2 (4 ohm) + 520W x 1 (4 ohm)
250W x 2 (2 ohm) + 520W x 1 (4 ohm)
520W x 2 (4 ohm)
Distorzija – THD (100 Hz@4 ohm) : 0.3%
Damping faktor (100 Hz@4 ohm) : 200
Dimenzije / mm : 315 x 190 x 50

 

Hertz je 1998. godine osnovao tim italijanskih 12 voltnih stručnjaka za industriju sa specifičnom misijom na umu: da donese pravi doživljaj zvuka u živote fanova.  Od samog početka, strast prema pokretnom zvuku je bila osnovna pokretačka snaga vodeći Hertz dizajnerskog centra, koji se nalazi u Italiji, da pobedi u beskrajnom izazovu inovacija koristeći najnaprednije tehnologije. Svaki novi projekat počinje od potreba entuzijasta i razvijen je da ih poveže direktno sa jedinstvenim životnim stilom posvećen uživanja i slušanja u pokretu:
The Hertz Sound Experience

Zvaničan sajt Hertz proizvoda

Dodatne informacije

Brend auto pojačala

Hertz

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Hertz HCP 4MDK (2000W)“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

GRT Group d.o.o.

Maksimalno koristisve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni.

Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.

Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluge, bez prethodne najave na sajtu.