Hertz HCP 4MDK (2000W)

46.390,00 RSD sa PDV-om

Hertz HCP 4MDK (2000W) – marine pojačalo
Tehnička dokumentacija OVDE

Šifra proizvoda: hcp 4mdk Kategorije: , Oznaka:

Opis

Novi Hertz HCP 4MDK ima najnoviju generaciju D-klase 2Ω stabilnog izlaznog stepena koji dostiže impresivnu RMS snagu od 150 W * 4 sa odličnim odnosom signala/šuma od 105 dB. Izuzetno raznovrstan, kompletan u svojim funkcijama, opremljen ulazima za zvučnike i RCA-In za rad sa bilo kojom glavnom jedinicom, dizajniran je da radi i u mono (režim koji se bira), pružajući mogućnost pravljenja dvozonskog stereo ili jednozonski stereo sistem sa subwooferom. Sistem disipacije je optimizovan tako što se toplota prenosi na hladnjak, a zatim raspršuje kroz bočne strane pojačala. HCP 4MDK četvorokanalno pomorsko pojačalo ima kompaktan dizajn spreman za suočavanje sa otvorenim vodenim okruženjem, pružajući tone čiste energije. Skretnica pojačala HCP M obezbeđuje izuzetnu fleksibilnost: potpuno podesivi Lo-pass, Hi-pass filteri sa 12 dB/okt. nagibi i Bass Boost za poboljšanje niskih frekvencija.

 

Karakteristike Hertz HCP 4MDK pojačala :

Broj kanala : 4
Izlazna snaga (RMS)@ 14.4V :
150W x 4 (4 ohm)
250W x 4 (2 ohm)
150W x 2 (4 ohm) + 520W x 1 (4 ohm)
250W x 2 (2 ohm) + 520W x 1 (4 ohm)
520W x 2 (4 ohm)
Distorzija – THD (100 Hz@4 ohm) : 0.3%
Damping faktor (100 Hz@4 ohm) : 200
Dimenzije / mm : 315 x 190 x 50

 

Hertz je 1998. godine osnovao tim italijanskih 12 voltnih stručnjaka za industriju sa specifičnom misijom na umu: da donese pravi doživljaj zvuka u živote fanova.  Od samog početka, strast prema pokretnom zvuku je bila osnovna pokretačka snaga vodeći Hertz dizajnerskog centra, koji se nalazi u Italiji, da pobedi u beskrajnom izazovu inovacija koristeći najnaprednije tehnologije. Svaki novi projekat počinje od potreba entuzijasta i razvijen je da ih poveže direktno sa jedinstvenim životnim stilom posvećen uživanja i slušanja u pokretu:
The Hertz Sound Experience

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Hertz HCP 4MDK (2000W)“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

GRT Group d.o.o.

Maksimalno koristisve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni.

Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.

Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluge, bez prethodne najave na sajtu.