Hertz HCP 2MX (800W)

30.790,00 RSD sa PDV-om

Hertz HCP 2MX 800W – marine pojačalo
Tehnička dokumentacija OVDE

Šifra proizvoda: hcp 2mx Kategorije: , Oznaka:

Opis

Hertz HCP 2MX pomorsko pojačalo ima kompaktan dizajn spreman za suočavanje sa otvorenim vodenim okruženjem, pružajući tone čiste energije. HCP M hladnjak je napravljen od ekstrudiranog aluminijuma, materijala bez premca u pogledu lakoće, robusnosti i odvođenja toplote. Da bi se veličina svela na minimum, tranzistori snage se postavljaju između PCB-a i gornje strane hladnjaka gde se skuplja toplota. Nagomilana toplota se zatim usmerava na specijalna „krila“ za disipaciju duž bočne strane pojačala. Oba ulaza i ulaza za zvučnike imaju posebno balansirano kolo, obezbeđujući visoko odbijanje elektromagnetnih smetnji za rezultate bez šuma. Skretnica pojačala HCP M obezbeđuje izuzetnu fleksibilnost: potpuno podesivi Lo-pass, Hi-pass filteri sa 12 dB/okt. i 24 dB/okt. nagibi prema modelu pojačala; Bass Boost je takođe dostupan za poboljšanje niskih frekvencija. Preciznije, HCP 2 MX karakteriše Hi-Pass pred-pojačani izlazi, pružajući mogućnost kreiranja Band-Pass-a na prednjem wooferu.

 

Karakteristike Hertz HCP 2MX pojačala :

Broj kanala : 2
Izlazna snaga (RMS)@ 14.4V :
120W * 2 (4 ohm)
200W * 2 (2 ohm)
400W * 1 (4 ohm)
Distorzija – THD (100 Hz@4 ohm) : 0.03%
Damping faktor (100 Hz@4 ohm) : 300
Dimenzije / mm : 315 * 190 * 50

 

Hertz je 1998. godine osnovao tim italijanskih 12 voltnih stručnjaka za industriju sa specifičnom misijom na umu: da donese pravi doživljaj zvuka u živote fanova.  Od samog početka, strast prema pokretnom zvuku je bila osnovna pokretačka snaga vodeći Hertz dizajnerskog centra, koji se nalazi u Italiji, da pobedi u beskrajnom izazovu inovacija koristeći najnaprednije tehnologije. Svaki novi projekat počinje od potreba entuzijasta i razvijen je da ih poveže direktno sa jedinstvenim životnim stilom posvećen uživanja i slušanja u pokretu:
The Hertz Sound Experience

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Hertz HCP 2MX (800W)“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

GRT Group d.o.o.

Maksimalno koristisve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni.

Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.

Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluge, bez prethodne najave na sajtu.