Hertz HCP 1MDK (1240W)

59.990,00 RSD sa PDV-om

Hertz HCP 1MDK (1240W) – marine pojačalo
Tehnička dokumentacija OVDE

Šifra proizvoda: hcp 1mdk Kategorije: , Oznaka:

Opis

Hertz HCP 1MDK mono pomorsko pojačalo ima najnoviju generaciju D-klase 2Ω stabilnog izlaznog stepena koji dostiže impresivnu RMS snagu od 740W x 1 (4Ω). Konstruisan i testiran za sve mogućih okolnosti (UV, slana magla, vibracije, visoka/niska temperatura, termički udar, prašina). HCP 1MDK ima kompaktan dizajn napravljen od ekstrudiranog aluminijumskog hladnjaka sa gornjom stranom koja obezbeđuje efikasan prenos toplote. Specijalna balansirana ulazna kola odbijaju elektro-magnetne smetnje, a ulazi visokog i niskog nivoa su kompatibilni sa bilo kojim izvorom. Podesivo pojačanje basa (50 Hz) sa kontinuitetom između 0 dB i 6 dB dodaje više udarca subwooferu i SUBSONIC filteru (24 dB – 25 Hz), uklanja veoma niske podzvučne frekvencije iz muzičkog signala kako bi sprečio oštećenje subwoofera. Kontinualno podesiva kontrola PHASE (0 do 180°) optimizuje usklađivanje bas frekvencija woofera sa niskim frekvencijama. Opciona daljinska kontrola jačine zvuka (HRC) pruža mogućnost podešavanja jačine zvuka subwoofera sa kontrolne table.

 

Karakteristike Hertz HCP 1MDK pojačala :

Broj kanala : 1
Izlazna snaga (RMS)@ 14.4V :
740W x 1 (4ohm)
1240W x 1 (2 ohm)
Distorzija – THD (100 Hz@4 ohm) : 0.25%
Damping faktor (100 Hz@4 ohm) : >100
Dimenzije / mm : 315 x 190 x 50

 

Hertz je 1998. godine osnovao tim italijanskih 12 voltnih stručnjaka za industriju sa specifičnom misijom na umu: da donese pravi doživljaj zvuka u živote fanova.  Od samog početka, strast prema pokretnom zvuku je bila osnovna pokretačka snaga vodeći Hertz dizajnerskog centra, koji se nalazi u Italiji, da pobedi u beskrajnom izazovu inovacija koristeći najnaprednije tehnologije. Svaki novi projekat počinje od potreba entuzijasta i razvijen je da ih poveže direktno sa jedinstvenim životnim stilom posvećen uživanja i slušanja u pokretu:
The Hertz Sound Experience

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Hertz HCP 1MDK (1240W)“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

GRT Group d.o.o.

Maksimalno koristisve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni.

Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.

Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluge, bez prethodne najave na sajtu.