Hertz HCP 1MDK (1240W)

59.990,00 RSD sa PDV-om

Hertz HCP 1MDK (1240W) – marine pojačalo
Tehnička dokumentacija OVDE

Šifra proizvoda: hcp 1mdk Kategorije: , Oznaka:

Opis

Hertz HCP 1MDK mono pomorsko pojačalo ima najnoviju generaciju D-klase 2Ω stabilnog izlaznog stepena koji dostiže impresivnu RMS snagu od 740W x 1 (4Ω). Konstruisan i testiran za sve mogućih okolnosti (UV, slana magla, vibracije, visoka/niska temperatura, termički udar, prašina). HCP 1MDK ima kompaktan dizajn napravljen od ekstrudiranog aluminijumskog hladnjaka sa gornjom stranom koja obezbeđuje efikasan prenos toplote. Specijalna balansirana ulazna kola odbijaju elektro-magnetne smetnje, a ulazi visokog i niskog nivoa su kompatibilni sa bilo kojim izvorom. Podesivo pojačanje basa (50 Hz) sa kontinuitetom između 0 dB i 6 dB dodaje više udarca subwooferu i SUBSONIC filteru (24 dB – 25 Hz), uklanja veoma niske podzvučne frekvencije iz muzičkog signala kako bi sprečio oštećenje subwoofera. Kontinualno podesiva kontrola PHASE (0 do 180°) optimizuje usklađivanje bas frekvencija woofera sa niskim frekvencijama. Opciona daljinska kontrola jačine zvuka (HRC) pruža mogućnost podešavanja jačine zvuka subwoofera sa kontrolne table.

 

Karakteristike Hertz HCP 1MDK pojačala :

Broj kanala : 1
Izlazna snaga (RMS)@ 14.4V :
740W x 1 (4ohm)
1240W x 1 (2 ohm)
Distorzija – THD (100 Hz@4 ohm) : 0.25%
Damping faktor (100 Hz@4 ohm) : >100
Dimenzije / mm : 315 x 190 x 50

 

Hertz je 1998. godine osnovao tim italijanskih 12 voltnih stručnjaka za industriju sa specifičnom misijom na umu: da donese pravi doživljaj zvuka u živote fanova.  Od samog početka, strast prema pokretnom zvuku je bila osnovna pokretačka snaga vodeći Hertz dizajnerskog centra, koji se nalazi u Italiji, da pobedi u beskrajnom izazovu inovacija koristeći najnaprednije tehnologije. Svaki novi projekat počinje od potreba entuzijasta i razvijen je da ih poveže direktno sa jedinstvenim životnim stilom posvećen uživanja i slušanja u pokretu:
The Hertz Sound Experience

Zvaničan sajt Hertz proizvoda

Dodatne informacije

Brend auto pojačala

Hertz

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Hertz HCP 1MDK (1240W)“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

GRT Group d.o.o.

Maksimalno koristisve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni.

Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.

Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluge, bez prethodne najave na sajtu.