You are here

Vibrofiltr damping izolacioni materijali

VIBROFILTR DAMPING MATERIJAL ZA IZOLACIJU, AKUSTIČNE IZOLACIJE - VIBRACIJE, VIBROFILTR, se proizvodi od godine 2005, Proizvodi ga Nemačka kompanija "BAUMULLER" na nemačkim mašinama po Ruskoj tehnologiji.

Materijal VIBROFILTR se koristi za oblikovanje sloja vodonepropusnih izolacionih vibracija u automobilima i drugim mestima gde postoji potreba za zvučnom izolacijom, zaštitom od vibracija i korozije.

Materijal za vibraciju ima višeslojnu strukturu i sadrži sloj ekološki čistog sastava butil gume i aluminijumske folije. Za razliku od materijala, za proizvodnju aluminijuma VIBROFILTR povećane viskoznosti se može dobiti specifičnim postupkom. Kao rezultat toga, materijal ima povećani faktor uticaja na frekventni opseg Mehanički gubitak (ILC).

VIBROFILTR ima zaptivna svojstva, ima dobre anti-korozivne karakteristike i adheziju na metal. Materijal je fleksibilan, jednostavan za montažu, lako se uklapa u neujednačenu površinu i, zahvaljujući polimernom sloju lepka, pre ugradnje ne zahteva prethodno zagrevanje.

Izolacioni materijal VIBROFILTR - najbolji izbor za optimalnu kombinaciju karakteristika performansi, lakoće instalacije i troškova.

Kompet ponudu možete da pogledate na sledećem linku: http://www.grtgroup.net/izolacioni-damping-materijali/vibrofitr-damping-...